https://pbs.twimg.com/media/CVkA8KdXIAA8Or1.jpg:large Bu pozisyondan bahsedilmeyecek,Topal'?n att??? dirsek ve tekmelerden bahsedilmeyecek ama s?rekli q7 konu?ulacak.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterrezil etmek ne demek karde?im birlikte sevinelim ge?en hafta liderli?i b?rakaca??m?z? bu hafta lider olaca??m?z? s?ylemi?tim taa 2 hafta ?nce fener iyi falan de?il antepte iyi tak?m de?il ama antep puan alaca??n? biliyordum fenerden b?yle ac? ac? oldu gs ma?? kritik kazan?rsak ilk yar? lider bitirece?iz in?allah 41 puanlaAslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFark a??lmas?n bana yeter.Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta lideriz al?nt?m? yapar?m..
Umar?m yan?l?r?m ve beni de dahil edip al?nt?n? yapar ve rezil edersin
Valla g?zel oldu.
Haftaya 21:45'de de ayn? psikolojide oluruz umar?m.
Yorum Yap
-
?are set oyunu + kaliteli beklerAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?z on k?s? kald?km? dag?l?yoruz adamlar ?k? kere yen?k duruma dustuler yakalad?lar. Son dk da d?rekten dondu
Yorum Yap
-
Bence Antepli oyuncu ?ok kolay birakti kendini yere, bende olsam vermezdim. Ama Fenerli Mehmet Topal kart g?rmeden nasil bitirdi ma?i hayret ettim, zaten hakem penaltidan sonra Fener leyhine ?alismaya basladi. Ama genel olarak hakemi begendim.Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
?yi olmu? bekirin cezal? olmas? eyyam yapard?Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Fb Ba?ak?ehir'le oynuyor,Ba?ak?ehir ma??n? izlemedim ama 2-0 iken 89'uncu dakikada Bekir kart g?rm?? cezal? duruma d??m??. ?zleyen arkada? var m?? kart hakl? m?yd? yoksa eyyam i?in mi g?rd?.
Yorum Yap
-
Bizde 6-8 numaralar ile set oyunu oynayamazsin. Tolgay dahil.Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?are set oyunu + kaliteli beklerAslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?z on k?s? kald?km? dag?l?yoruz adamlar ?k? kere yen?k duruma dustuler yakalad?lar. Son dk da d?rekten dondu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Alttan aya?a da basma var gibi, ayn? pozisyon Fenere olsa ?alard? ama o g?zle bakmak laz?m. A??k?as? yemedi ?alamad?.Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Antepli oyuncu ?ok kolay birakti kendini yere, bende olsam vermezdim. Ama Fenerli Mehmet Topal kart g?rmeden nasil bitirdi ma?i hayret ettim, zaten hakem penaltidan sonra Fener leyhine ?alismaya basladi. Ama genel olarak hakemi begendim.Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
ayag?na bas?yor her t?rl? penalt?Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Antepli oyuncu ?ok kolay birakti kendini yere, bende olsam vermezdim. Ama Fenerli Mehmet Topal kart g?rmeden nasil bitirdi ma?i hayret ettim, zaten hakem penaltidan sonra Fener leyhine ?alismaya basladi. Ama genel olarak hakemi begendim.Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Caner'in topla alakas? yok, 2 eliyle direk rakibini saf d??? b?rakm?ya ?al???yor, sonra kendini frenliyor ama i? i?den ge?mi? oluyor. Antep'li futbolunun kendini b?rakmas? ?nemli de?il. O geli? zaten penalt? hareketi, itme hareketinin ?iddeti ?nemli de?il.Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Antepli oyuncu ?ok kolay birakti kendini yere, bende olsam vermezdim. Ama Fenerli Mehmet Topal kart g?rmeden nasil bitirdi ma?i hayret ettim, zaten hakem penaltidan sonra Fener leyhine ?alismaya basladi. Ama genel olarak hakemi begendim.Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
?yi olmas?na olmu?ta son 2 sar? kart? arka arkaya Fener ma??ndan ?nce bana biraz garip geldiAslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yi olmu? bekirin cezal? olmas? eyyam yapard?Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya Fb Ba?ak?ehir'le oynuyor,Ba?ak?ehir ma??n? izlemedim ama 2-0 iken 89'uncu dakikada Bekir kart g?rm?? cezal? duruma d??m??. ?zleyen arkada? var m?? kart hakl? m?yd? yoksa eyyam i?in mi g?rd?.
Yorum Yap
-
Bence UEFA ya kalamayabilirlerAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar?n adam gibi deplasmanlar? 2.yar?da. Ahkisar, Bursa, trabzon, antalya, hatta eski?ehir(in? yar?n kazan?r da ?mitlenirir), konya. O y?zden 2.yar? daha da puan kaybedicekler. Uefa ma?lar? ve yorgunluk vs de olucak
Yorum Yap
Yorum Yap