Ma?ta kural hatas? var diye iptal edecekler, sonra da h?kmen 3-0. ?nanmay?n beyler tiyatro hep.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2015-2016 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aynen ?yle.Ba?ak?ehir zaten evindeki 8 ma??n 6 s?n? kazanm?? bi takim Fener'e kar?? bu adama nas?l Fener'e yatacak deniyor anlamad?m. Bi alg? var Ba?ak?ehir eski ad?yla ?bb bize ters geliyor diye ama ?bb ?? b?y?klerin hepsine ters geliyor.Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraykutta abdullah avc?da bizim taraftara iyi kapak takt? bu sezon.
Yorum Yap
-
fenerlilerin yatcak dedikleri R?za ?al?mbay'da onlara kapak takt?.De?i?ik bir sezon oldu yaAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen ?yle.Ba?ak?ehir zaten evindeki 8 ma??n 6 s?n? kazanm?? bi takim Fener'e kar?? bu adama nas?l Fener'e yatacak deniyor anlamad?m. Bi alg? var Ba?ak?ehir eski ad?yla ?bb bize ters geliyor diye ama ?bb ?? b?y?klerin hepsine ters geliyor.Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraykutta abdullah avc?da bizim taraftara iyi kapak takt? bu sezon.
Yorum Yap
-
o de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Yorum Yap
-
futbola devam m? ?imdi?Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO g?n Sivas stad?ndayd?m.ibb paf tak?m oyuncusu olarak.???? g?khan kaba sa?olsun sivas?n fi?ini ?ekmi?ti.o g?n? hi? unutmam.inan?lmaz sevinmi?tim..ibb yine mutlu etti beni.eyvallah Apo hoca.Aslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
9 may?s 2009 sivasspor ibb spor ma??
7 Y?l ?nce bug?n de iBB ?ampiyonluktaki rakibimizi yine 2-1 yenmi?
Yorum Yap
-
Semih ?ent?rk Be?ikta?l?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Yorum Yap
-
devam ediyor ama hayallerim bu de?ildi tabiAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfutbola devam m? ?imdi?Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO g?n Sivas stad?ndayd?m.ibb paf tak?m oyuncusu olarak.???? g?khan kaba sa?olsun sivas?n fi?ini ?ekmi?ti.o g?n? hi? unutmam.inan?lmaz sevinmi?tim..ibb yine mutlu etti beni.eyvallah Apo hoca.Aslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
7 Y?l ?nce bug?n de iBB ?ampiyonluktaki rakibimizi yine 2-1 yenmi?.gif)
sabah be?ikta?a kar?? ma? oynay?p,ak?am?nda in?n?ye be?ikta? formamla ?ok gittim.gif)
ama yalan yok ibb ye hi? k?f?r etmedim abdullah hocayada etmedim etmem.gif)
sa?olsunlar azda olsa ?n?m?z? a?t?lar.?ampiyonluk art?k bizim sonuna kadar hakettik.
Yorum Yap
-
Semih oynasayd? gol atard? adam? apar topar g?nderdiler.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Yorum Yap
-
in?allah daha iyi yerlere gelirsin.Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterdevam ediyor ama hayallerim bu de?ildi tabiAslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfutbola devam m? ?imdi?Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO g?n Sivas stad?ndayd?m.ibb paf tak?m oyuncusu olarak.???? g?khan kaba sa?olsun sivas?n fi?ini ?ekmi?ti.o g?n? hi? unutmam.inan?lmaz sevinmi?tim..ibb yine mutlu etti beni.eyvallah Apo hoca.Aslı Zafer Avci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lgin? bir not:
7 Y?l ?nce bug?n de iBB ?ampiyonluktaki rakibimizi yine 2-1 yenmi?.gif)
sabah be?ikta?a kar?? ma? oynay?p,ak?am?nda in?n?ye be?ikta? formamla ?ok gittim.gif)
ama yalan yok ibb ye hi? k?f?r etmedim abdullah hocayada etmedim etmem.gif)
sa?olsunlar azda olsa ?n?m?z? a?t?lar.?ampiyonluk art?k bizim sonuna kadar hakettik.
Yorum Yap
-
R?za ?al?mbay'?n bizi yendikten sonraki y?z ifadesini g?rd?n m? ?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?il de ma?tan ?nce Emre ve Volkan Babacan hakk?nda neler d???n?yorduk.Emre 2. gol sonras? taraftarlar?na ?p?c?kler g?nderiyordu. Volkan Babacan ise hayat?n?n ma??n? ??kard?. Volkan hadi neyse de Emre Bel?zo?lu'nun o hareketi ?ok ?a??rtt? beni. Lakin Semih ?ent?rk ma?ta oynasayd? kesin Fenere yatard?. 2-0'dan sonraki surat ifadesini g?rd?n?z m? ?
Yorum Yap
Yorum Yap