Kuralara hi? inanm?yorum bu i?te bir ??ka??t var ve i?imden acaba uefa zaman?nda feneri avrupaya almaman?n diyetini mi ?d?yor bu basit kura ile d???ncesi ge?iyor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Alabiliyorlarsa als?nlar bende eskiden fb ile gs ba?ar?s?z olsun istiyordum ama ?lke puan? ?ok ?nemli ?.ligine direk gitme ?ans?n? kaybedersek ?lke olarak ?ok zor toparlar?z yani ?lkeler s?ralamas?nda ilk 12 i?inde kalmak ?art bu sene 11. S?raya ilerledik diye biliyorumAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterge?sinler, oynas?nlar diye diye adamlara kupay? ald?racaz..sonra al ba??na bela
Yorum Yap
-
Biz ge?en sene mala ba?lad???m?z d?nemde, ki sezonun sonlar?na denk gelir, uefa'dan elenmi?tik. Uefa'da oynad???m?z d?nemde ligi de pekala g?t?r?yorduk. Bu forza efsanesini kim ??kard?ysa ?ok merak ediyorum: "Uefa gereksizdir. Ligde ?ampiyon olmak istiyorsan Uefa'dan elenmek ?artt?r"
Biz Balkese yorgun oldu?umuz i?in de?il "Biz Liverpool'u eledik bunlar kim yeaaa" diye ayaklar?m?z yere basmad??? i?in puan verdik mesela.
?zetle: Fb bir an ?nce elensin. Daha fazla ilerlemesin!
Yorum Yap
-
valla Be?ikta? haricinde ?lke futbolu umrumda de?il a??k?as?..niye als?nlar ya..gsliler ald? 20 sene onlar? dinledik, ?imdi bunlar al?rsa 20 senede bunlar? dinleriz, k???k g?rmeye ?al??malar? da ?abas?...Be?ikta? haricinde kim giderse gitsin, rezil-r?sva olsunlar, beter olsunlar..hi? umrumda de?il valla ?lke puan? falan...Aslı Mustafa Yusuf Ayranc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlabiliyorlarsa als?nlar bende eskiden fb ile gs ba?ar?s?z olsun istiyordum ama ?lke puan? ?ok ?nemli ?.ligine direk gitme ?ans?n? kaybedersek ?lke olarak ?ok zor toparlar?z yani ?lkeler s?ralamas?nda ilk 12 i?inde kalmak ?art bu sene 11. S?raya ilerledik diye biliyorumAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterge?sinler, oynas?nlar diye diye adamlara kupay? ald?racaz..sonra al ba??na bela
Yorum Yap
-
O ma? 10 kez daha ayn? ?ekilde oynans?n, 10'unu da fb kazan?r. Adamlar sezonun belki de en ?ok gol pozisyonuna girdikleri ma?ta gol atamad?lar. Yorgunluk morgunluk ben inanm?yorum k?saca. Fb zaten 60'dan sonra d???yor oyundan...Aslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?e lokomotivden sonra bursada puan kaybetti hat?rlat?r?m
Yorum Yap
-
in?allah turu ge?emezler ama ge?erlerseAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBorussia-TottenhamAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Liverpool-manu
Bilbao-Valencia
Bir sonraki turda bunlardan ???n?n olmayaca?? d???n?l?rse fbnin bal?n?n b?y?kl??? daha net anla??lacakt?r. Finale de y?r?r bu pezolar ballar?yla...
bi sonraki turda rakipleri
shakhtar
sevilla
villereal/leverkusen(kim olur bilinmez)
valencia
manu/liverpool(kim olur bilinmez b?y?k ihtimal manu)
lazio
dortmund/tottenham(kimolur bilnmez)
bu tak?mlardan gidip lazioyu ?ekerse ebesinin ... ali sami diyecem ve hakkatten kuran?n ayarlanm?? kura oldu?unu d???nerek feneri avrupaya almaman?n diyetini ?d?yorlar diyecem
Yorum Yap
-
Aslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?e lokomotivden sonra bursada puan kaybetti hat?rlat?r?m
istatistikler ?okta zorland?klar?n? s?ylemiyor ama. Tabi girmeyince girmiyor top, ama adamlar ?st?n oynam??t?.
Yorum Yap
-
ald?klar? zamanda onun havas?n? ingilizlere almanlara atm?yolar i?te okulda kahvede gelip bize at?yolar,gerekirse bir ?n eleme fazla oynayal?m ama avrupada renkliler kupa kald?rmas?n bunun bize yarar?ndan ?ok zarar? olur, bu rakiplerimize hem hava katar hem gelirlerini extra artt?r?r hemde gelecek nesillerin renkli olmas?na zemin haz?rlar.Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervalla Be?ikta? haricinde ?lke futbolu umrumda de?il a??k?as?..niye als?nlar ya..gsliler ald? 20 sene onlar? dinledik, ?imdi bunlar al?rsa 20 senede bunlar? dinleriz, k???k g?rmeye ?al??malar? da ?abas?...Be?ikta? haricinde kim giderse gitsin, rezil-r?sva olsunlar, beter olsunlar..hi? umrumda de?il valla ?lke puan? falan...Aslı Mustafa Yusuf Ayranc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlabiliyorlarsa als?nlar bende eskiden fb ile gs ba?ar?s?z olsun istiyordum ama ?lke puan? ?ok ?nemli ?.ligine direk gitme ?ans?n? kaybedersek ?lke olarak ?ok zor toparlar?z yani ?lkeler s?ralamas?nda ilk 12 i?inde kalmak ?art bu sene 11. S?raya ilerledik diye biliyorumAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterge?sinler, oynas?nlar diye diye adamlara kupay? ald?racaz..sonra al ba??na bela
Yorum Yap
-
Konsantre olmakta s?k?nt? cekiyorlar ki gayet normaldir. Futbolcular odaklanmakta s?k?nt? ya??yorlar yoksa yorumunuza kat?l?yorum. Ayr?ca fener braga deplasman?ndan sonra gs deplasman?na gidecek bu i?imize gelir diyorum.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO ma? 10 kez daha ayn? ?ekilde oynans?n, 10'unu da fb kazan?r. Adamlar sezonun belki de en ?ok gol pozisyonuna girdikleri ma?ta gol atamad?lar. Yorgunluk morgunluk ben inanm?yorum k?saca. Fb zaten 60'dan sonra d???yor oyundan...Aslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerbah?e lokomotivden sonra bursada puan kaybetti hat?rlat?r?m
Yorum Yap
-
Olur mu abicim, biz her ?eyden elenmeliyiz, Avrupa gereksiz, kupa gereksiz.Sanki ligin bir garantisi varm?? gibi.Bug?nk? kura ?ekimi sonras? iyice deli oldum zaten.Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz ge?en sene mala ba?lad???m?z d?nemde, ki sezonun sonlar?na denk gelir, uefa'dan elenmi?tik. Uefa'da oynad???m?z d?nemde ligi de pekala g?t?r?yorduk. Bu forza efsanesini kim ??kard?ysa ?ok merak ediyorum: "Uefa gereksizdir. Ligde ?ampiyon olmak istiyorsan Uefa'dan elenmek ?artt?r"
Biz Balkese yorgun oldu?umuz i?in de?il "Biz Liverpool'u eledik bunlar kim yeaaa" diye ayaklar?m?z yere basmad??? i?in puan verdik mesela.
?zetle: Fb bir an ?nce elensin. Daha fazla ilerlemesin!
Yorum Yap
-
aynen bende hi? umuram?yorum ?lke puan?n? ?lke puan? olsa nolur olmasa nolurAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervalla Be?ikta? haricinde ?lke futbolu umrumda de?il a??k?as?..niye als?nlar ya..gsliler ald? 20 sene onlar? dinledik, ?imdi bunlar al?rsa 20 senede bunlar? dinleriz, k???k g?rmeye ?al??malar? da ?abas?...Be?ikta? haricinde kim giderse gitsin, rezil-r?sva olsunlar, beter olsunlar..hi? umrumda de?il valla ?lke puan? falan...Aslı Mustafa Yusuf Ayranc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlabiliyorlarsa als?nlar bende eskiden fb ile gs ba?ar?s?z olsun istiyordum ama ?lke puan? ?ok ?nemli ?.ligine direk gitme ?ans?n? kaybedersek ?lke olarak ?ok zor toparlar?z yani ?lkeler s?ralamas?nda ilk 12 i?inde kalmak ?art bu sene 11. S?raya ilerledik diye biliyorumAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterge?sinler, oynas?nlar diye diye adamlara kupay? ald?racaz..sonra al ba??na bela
zaten federasyonun belirlemesi ile 7-8 senede bir ?ampiyon oluyoruz
?ampiyon olan bu 2 keva?eden biri direk ?L ye gidiyor.
bunlara ?al???oruz biz
yine 2 tak?m ?L ye gidece
iki tak?mda kim olursa biz onlar fark etmez ?n eleme oynas?n
Yorum Yap
Yorum Yap