Tolga izlesin su pozisyonu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
Aslı Volkan Yigiter tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne yalan s?yleyim hosuma da gitti K?f?r etmeleri bize (Ahmet Cakar Style)....demekki tirsiyorlar ciddi ciddi ,son yillarda iki renkli birbiriyle takiliyordu...bize ise Kasimpasa ve Bursa ile ugrastirma algisi olusturmustu Medya.
.....sabret fb az kaldi
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Kale tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu turu ge?ince ?eyrek finale mi ??km?? oluyorlar ?
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?unlar? Kad?k?yde efsane bir skorla yenmek laz?m, 1:0 falan kezmez beni...Da??tmam?z laz?m...
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?unlar? Kad?k?yde efsane bir skorla yenmek laz?m, 1:0 falan kezmez beni...Da??tmam?z laz?m...
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?khan kas?klar? tutuyo in?allah sakatlan?r
Yorum Yap
-
SM-N900 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?khan kas?klar? tutuyo in?allah sakatlan?r
Yorum Yap
Yorum Yap