Insallah bi penaltinizi daha vermez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
bu takimlardan yetenek eksigimiz yok gibi ama ciddi bir tempo eksigimiz var adamlar macin basindan beri hucum defans soluksuz kosuyorlar
Bir yorum yaz:
-
Saolasin yigit.Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.sahadan.com/Player/Default.aspx?id=44475Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu 15 numara kimdi sevilla da ?
Stoke city den hatirliyormusum.
Bir yorum yaz:
-
Geldi 2.gif)
Hahahaha. Beter olun
Bir yorum yaz:
-
http://www.sahadan.com/Player/Default.aspx?id=44475Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu 15 numara kimdi sevilla da ?
Bir yorum yaz:
-
Bu 15 numara kimdi sevilla da ?
Bir yorum yaz:
-
?n?allahAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen. Ba?kan s?yl?yor zaten Sevilla da olan bizde olmayan bir?ey yok diye. Sevilla avrupa ligini al?yorsa bizde alabiliriz. Renkliler ?eyrek final oynuyorsa bizde oynar?z. Her?ey kendi elimizde. Kuraca??m?z Kadro belirleyecek her?eyi. Stad ve Teknik Direkt?r tamam zaten. Atiba O?uzhan Sosa Gomez etraf?na kuracaks?n iyi bir kadro sonra yaslan?p tad?n? ??karacaks?n.gif)
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
?n?allah ?u tak?m? bat?rmazlar.. Ben ba?ka bir ?ey demiyorum. Ba?kan Feda, Cefa dedi. ?imdi Sefa zaman?. G?zel kadro kursunlar, Lige Ambargo koyal?m. Avrupa'n?n Elit tak?mlar?ndan biri olal?m.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen. Ba?kan s?yl?yor zaten Sevilla da olan bizde olmayan bir?ey yok diye. Sevilla avrupa ligini al?yorsa bizde alabiliriz. Renkliler ?eyrek final oynuyorsa bizde oynar?z. Her?ey kendi elimizde. Kuraca??m?z Kadro belirleyecek her?eyi. Stad ve Teknik Direkt?r tamam zaten. Atiba O?uzhan Sosa Gomez etraf?na kuracaks?n iyi bir kadro sonra yaslan?p tad?n? ??karacaks?n.gif)
?n?allah ?u tak?m? bat?rmazlar.. Ben ba?ka bir ?ey demiyorum. Ba?kan Feda, Cefa dedi. ?imdi Sefa zaman?. G?zel kadro kursunlar, Lige Ambargo koyal?m. Avrupa'n?n Elit tak?mlar?ndan biri olal?m.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: