Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Sevilla
??k?ş
X
-
"Besiktas champion... 8-0 ehi ehi" diyen ?ngiltere'nin ergenuslar?na oh olsun!!
-
Ben son y?lllarda bu seviyede bir tak?m?n bu kadar net ?ekilde ezdi?i bir devre g?rmedim.
?kinci yar? resmen ahlak s?n?rlar?n?n d???na ??kt? adamlar.
Bir yorum yaz:
-
Bu saatte o?lan m? kal?r abi? Saat ka? moskovadaAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterliverpoollulardan gitti top abi.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOfsayt galiba ya.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hee.gif)
Sessiz de izliyorum ben. Birszda uzak. Oglani uyutuyorum.
Saolun valla forumdaslar.
Bir yorum yaz:
-
HeeAslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterliverpoollulardan gitti top abi.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOfsayt galiba ya.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk.gif)
Sessiz de izliyorum ben. Birszda uzak. Oglani uyutuyorum.
Saolun valla forumdaslar.
Bir yorum yaz:
-
En b?y?k s?k?nt?m?z ?ok kolay top kaybediyoruz. Sonra da telafi edece?iz diye daha fazla efor sarfetmek zorunda kal?yoruz. Bu da b?t?n dengeyi bozuyor. Hadi bizim ligimizde bir ?l??de de olsa hallediyoruz ama Avrupa da ac?m?yorlar.Aslı Sami Bahad?r A??ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu takimlardan yetenek eksigimiz yok gibi ama ciddi bir tempo eksigimiz var adamlar macin basindan beri hucum defans soluksuz kosuyorlar
Bir yorum yaz:
-
liverpoollulardan gitti top abi.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOfsayt galiba ya.gif)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
UEFA'n?n i?i g?c? yok yemin ederim.
Her sene Sevilla kazans?n diye kupa d?zenliyor herifler.
S?laleleri rahat.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: