Aslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Astana ma??nda Gaitan yok. Adamlar bug?n kendi sahalar?nda Atletico ile kafa kafaya oynam??lar ki Benfica'y? yenmeleri s?rpriz olmaz. Gs'nin son ma?a grup sonuncusu olarak ??kma ihtimalleri ?ok y?ksek. ?n?allah Avrupa liginde devam ederler tek kulvarda kalmazlar ??nk? ciddi ciddi gidememe durumlar? var.
Yorum Yap
-
Valla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
tum maclari takip ediosun. Bide sadece gol ve poz. Degil. Kart , iyi paslasma vs dede donuyolar.
Futbola doydum yemin ediyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Abi Almanya'nin Sky kanalidir muhtemelen, burda Bundesliga maclari da ?yle yayinlaniyor. Istersen tek mac izle istersen "Konferenz", gol oldugunda gol olan macin spikeri mesela "M?nih'te gol var" diye bagiriyor oraya d?n?yorlar, o anki heyecan paha bicilemez, gol nerde oldugunu biliyorsun ama hangi takimin attigini baglandiktan sonra sevinen taraftarlari g?sterince g?r?yorsunAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
tum maclari takip ediosun. Bide sadece gol ve poz. Degil. Kart , iyi paslasma vs dede donuyolar.
SL maclarinda da ayni uygulama var...
EDIT: "burda" diye yazmissin, sanirim Moskova'yi kastettin sonradan anladim. Ilk basta internet ?zeri izledin sandim. Neyse
Yorum Yap
-
Alan Mcgregor diyorsan bende ike ee shorumnu diyorumAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEl?nnn Mekgreg?rrrrr ?Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizimki zaten isimden kaybediyor Tolga ?b?r yanda Muslerrraaaa..
Kaleci ?art bize
Yorum Yap
-
Yok normal tv de. Sport plus galiba. Burda ole gol falan da demiyor. Misal psv yi izliosun. Bi 5 saniye toplu skor gosterio. Sonra real macina baglanio. Freekick faulubu gosterio , hakem adimlarken falan. Ole goldu falanda yok bundaAslı Deniz.Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi Almanya'nin Sky kanalidir muhtemelen, burda Bundesliga maclari da ?yle yayinlaniyor. Istersen tek mac izle istersen "Konferenz", gol oldugunda gol olan macin spikeri mesela "M?nih'te gol var" diye bagiriyor oraya d?n?yorlar, o anki heyecan paha bicilemez, gol nerde oldugunu biliyorsun ama hangi takimin attigini baglandiktan sonra sevinen taraftarlari g?sterince g?r?yorsunAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
EDIT: "burda" diye yazmissin, sanirim Moskova'yi kastettin sonradan anladim. Ilk basta internet ?zeri izledin sandim. Neyse.gif)
.gif)
Bide sadece poz. Ve gol de degil. orta sahada guzel futbol, yada taraftarin ateslendigi mevzular falan. Onlarida gosterio adamlar. Enteresan.
Vallahi superdi.
Yorum Yap
-
ee ne olmus hava mi ationuz. Bizde de TRT radyo var. Baska macta gol oldumu. Simdi mikrofonlarimiz, Izmit ,ismetpasa stadinda diyor.Aslı Deniz.Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi Almanya'nin Sky kanalidir muhtemelen, burda Bundesliga maclari da ?yle yayinlaniyor. Istersen tek mac izle istersen "Konferenz", gol oldugunda gol olan macin spikeri mesela "M?nih'te gol var" diye bagiriyor oraya d?n?yorlar, o anki heyecan paha bicilemez, gol nerde oldugunu biliyorsun ama hangi takimin attigini baglandiktan sonra sevinen taraftarlari g?sterince g?r?yorsunAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
EDIT: "burda" diye yazmissin, sanirim Moskova'yi kastettin sonradan anladim. Ilk basta internet ?zeri izledin sandim. Neyse.gif)
Yorum Yap
-
Bende ayn?s?n? d???nd?m..Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez 2-3 sene g?t?rs?n bizi sonra Lewa'y? alal?m
Sent from my HTC VLE_U using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap