Aslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Astana ma??nda Gaitan yok. Adamlar bug?n kendi sahalar?nda Atletico ile kafa kafaya oynam??lar ki Benfica'y? yenmeleri s?rpriz olmaz. Gs'nin son ma?a grup sonuncusu olarak ??kma ihtimalleri ?ok y?ksek. ?n?allah Avrupa liginde devam ederler tek kulvarda kalmazlar ??nk? ciddi ciddi gidememe durumlar? var.
Yorum Yap
-
Valla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
tum maclari takip ediosun. Bide sadece gol ve poz. Degil. Kart , iyi paslasma vs dede donuyolar.
Futbola doydum yemin ediyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
tum maclari takip ediosun. Bide sadece gol ve poz. Degil. Kart , iyi paslasma vs dede donuyolar.
SL maclarinda da ayni uygulama var...
EDIT: "burda" diye yazmissin, sanirim Moskova'yi kastettin sonradan anladim. Ilk basta internet ?zeri izledin sandim. Neyse
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizimki zaten isimden kaybediyor Tolga ?b?r yanda Muslerrraaaa..
Kaleci ?art bize
Yorum Yap
-
Aslı Deniz.Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
EDIT: "burda" diye yazmissin, sanirim Moskova'yi kastettin sonradan anladim. Ilk basta internet ?zeri izledin sandim. Neyse
Bide sadece poz. Ve gol de degil. orta sahada guzel futbol, yada taraftarin ateslendigi mevzular falan. Onlarida gosterio adamlar. Enteresan.
Vallahi superdi.
Yorum Yap
-
Aslı Deniz.Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burda bi kanalda izledim maclari. Yok bole bi yayin. Muhtesemdi valla. Adamlar ayni anda 8 macida verdiler. Orda pozisyon. Burda iyi futbol vs.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez 2-3 sene g?t?rs?n bizi sonra Lewa'y? alal?m
Sent from my HTC VLE_U using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap