Grizman Adam adam . Lanet olsun b?yle haks?z penalt?ya dedi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Kroos yada Modri? den iyi keser demek istemedim bende zaten can?m o kadarda de?ilAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster12. Adam olarak siritmazAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yanl?z duran toplar? ola?an?st? kullan?yor..
birde deminden beri bak?yorum iki tak?m?n birine atibay? koysak s?r?t?rm? diye, bana s?r?tmaz gibi geliyor....gif)
)) onlardan birinin olmad???n? cezal? oldu?unu d???n ?u ma?ta s?r?tmazd? bence cidden, ayn? ?ekilde atleticoda da ge?erli. Tabi bu seneki performansa g?re diyorum
Yorum Yap
-
Siritir abi.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yada Modri? den iyi keser demek istemedim bende zaten can?m o kadarda de?ilAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster12. Adam olarak siritmazAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yanl?z duran toplar? ola?an?st? kullan?yor..
birde deminden beri bak?yorum iki tak?m?n birine atibay? koysak s?r?t?rm? diye, bana s?r?tmaz gibi geliyor....gif)
)) onlardan birinin olmad???n? cezal? oldu?unu d???n ?u ma?ta s?r?tmazd? bence cidden, ayn? ?ekilde atleticoda da ge?erli. Tabi bu seneki performansa g?re diyorum
Baksana adamlara. 10 mt bosluk yok. cok diriler.
Farjli bir seviye bu.
Yorum Yap
-
Kros,Modri? bile s?radanla??p g?ze batacak top oynuyam?yorsa Atiba y? siler s?p?r?rler burda..Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSiritir abi.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yada Modri? den iyi keser demek istemedim bende zaten can?m o kadarda de?ilAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster12. Adam olarak siritmazAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yanl?z duran toplar? ola?an?st? kullan?yor..
Baksana adamlara. 10 mt bosluk yok. cok diriler.
Farjli bir seviye bu.
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
Yorum Yap