Grizman Adam adam . Lanet olsun b?yle haks?z penalt?ya dedi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yanl?z duran toplar? ola?an?st? kullan?yor..
birde deminden beri bak?yorum iki tak?m?n birine atibay? koysak s?r?t?rm? diye, bana s?r?tmaz gibi geliyor...
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yanl?z duran toplar? ola?an?st? kullan?yor..
birde deminden beri bak?yorum iki tak?m?n birine atibay? koysak s?r?t?rm? diye, bana s?r?tmaz gibi geliyor...
Baksana adamlara. 10 mt bosluk yok. cok diriler.
Farjli bir seviye bu.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKroos yanl?z duran toplar? ola?an?st? kullan?yor..
Baksana adamlara. 10 mt bosluk yok. cok diriler.
Farjli bir seviye bu.
Her daim Be?ikta?...
Yorum Yap
Yorum Yap