Wolfsburg-Real madrid
Barcelona-Atletico madrid
Paris saint germain-Manchester city
Bayern munih-Benfica
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Benim kafamda yeni olu?an bur durum de?il bu. Olcay bize geldi?inden beri ayn? fikirdeyim. Muller sadece Olcay'in bir ka? g?mlek ?st?. Ne oynad??? belli de?il teknik kapasiteleri istatiklerine g?re ?ok a?a??da ama tabela yap?yor.Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya oha be karde?imAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo.gif)
Hatta football manager oyunu s?rf Muller i?in yeni pozisyon belirlemi?ti yanl?? hat?rlam?yorsam .
Tarz olarak tamamen ayn?. Teknik kapasite s?n?rl? lakin bir bakm??s?n sezon sonu tabelada hatr? say?l?r rakamlar. Olcay 10 ?zeri gol + asist Muller 20 ?zeri gol + asist.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
La ben bile Olcay'? bu derece g?klere ??kartm?yorum. M?ller la buAslı Umut Bayar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbana da sisirilmis geliyo o adam niye anlamadimAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya oha be karde?imAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo.gif)
.gif)
Bir yorum yaz:
-
Morata'y? oyundan ??karmak nas?l bir zihniyet.Tabi sakatl??? yoksa.?zeti az ?nce izledim Morata Bayern savunmas?n? mala ba?latm?? resmen.
Bir yorum yaz:
-
M?ller b?y?k futbolcudur. Adam her zaman do?ru yerde. Solla at?yor sa?la at?yor kafayla at?yor ceza sahas? i?inden at?yor d???ndan at?yor. Her t?rl? at?yor yani...
Bir yorum yaz:
-
bana da sisirilmis geliyo o adam niye anlamadimAslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya oha be karde?imAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo.gif)
Bir yorum yaz:
-
Bayern bu sefer i?i tersten yapt?.
Hep ilk 30 dakika da i?i bitirirdi.
Son 30 dakika da i?i bitirdi.
Adam 70. dakikada moratay? oyundan alm??.
B?yle olmas? normal
Bir yorum yaz:
-
ya oha be karde?imAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo
Bir yorum yaz:
-
?u bayernin de juvenin de yedi?i golleri bizim defans ve kaleciler yese
ya bi topu da kurtar
bu ne bi?im defans deriz
demekki her defans ?al?m yiyip her kalecide(ikiside bence d?nyan?n 1-2 si) kolay gol yiyebiliyor
Bir yorum yaz:
-
Bence juve hocasi degisiklikleri erken yapti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bir ka? video yap ?yle, Avrupa'da 20 e satars?n.Aslı Umut Bayar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterceza sahas?na girince kitleniyo eli aya??na dola??yo genelde.ama olcay garip bi adam.tottenham ma??nda attigi yarim vole gibi de?i?ik ?eyler de yapabiliyoAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay belki de T?rkiye'nin en iyi topsuz alan oyuncular?ndand?r ama Beyni ayaklar?na, kafas?na s?z ge?iremiyor. Ayr? telden ?al?yorlar maalesef.
O Omuz omuza m?cadelelerde yere d??t???, yuvarland???, ald??? topu kapt?rd??? videolar? koy, ?st?ne para versen almazlar
De?i?ik ya ama kadroda 1 tane ?yle adam laz?m
Bir yorum yaz:
-
ceza sahas?na girince kitleniyo eli aya??na dola??yo genelde.ama olcay garip bi adam.tottenham ma??nda attigi yarim vole gibi de?i?ik ?eyler de yapabiliyoAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay belki de T?rkiye'nin en iyi topsuz alan oyuncular?ndand?r ama Beyni ayaklar?na, kafas?na s?z ge?iremiyor. Ayr? telden ?al?yorlar maalesef.
Bir yorum yaz:
-
Mandzukic verdi maci ilerde top tutmadigi gidi Moratanin aksine orta gobek de 2 stoperi oyundan uzak tutacagina oda geldi gomuldu donen toplar duvara carpmis gibi geri geliyor. Ataga cikarken kaptirilan toplar cok olumcul yalniz 90+1 de tur gitti.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: