Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
city seyircisi nasil macin icinde ama. bizim de bu tarza donusmemiz lazim.
SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Atiba gibi sahanin her yerinde g?r?nen adamin yerine sahada hayalet casper gibi duran modric i tercih etmem ben ?ahsen.
Bir yorum yaz:
-
Ma? C?neyt i?in zor ge?iyor
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Sergio Ramos'un parmaklarini kullanmadan caldigi islik televizyondan duyuldu
taktigini ogrenmek lazim vodafone arenada lazim olur
Bir yorum yaz:
-
Atiban?n yerine adam?m?z? buldum Modri?
)) kafa kafaya takas? kabul ederim
Bir yorum yaz:
-
C?c? ingilizlere ters gelen bi hakemdir, sevmezler. Madrid lehine bir de penalt? bekliyorum c?c?den...
Bir yorum yaz:
-
Seneye ?ngiltere liginden b?y?kler kat?lamayacak bu turnuvaya umar?m s?rpriz tak?m oluruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
PuhahahahahahaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK???kl???mden beri Effenberg nedeniyle Bayern'e sempati?im
Bayern kazans?n o zaman.
Bir yorum yaz:
-
Atletice m?nihi rahat eler bence
SM-G920F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Atletico m?nihe kar?? nas?l oynayaca??n? biliyor barcelona sayesinde futbol olarak barca ve munih hemen hemen ayn? futbolu oynuyor atletico finale kalabilir bir madrid derbisi finali daha izleyebiliriz.
Bir yorum yaz:
-
Eminmisin?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Mehmet K?se gel hele ??yle bi yanac?ma do?ru beraber bi kupon yapal?m
gerci bu totem amacliydi
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbunlara galibiyet yok

Bir yorum yaz:
-
ZiyaaaAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterK???kl???mden beri Effenberg nedeniyle Bayern'e sempati?im
Bayern kazans?n o zaman.
Bir yorum yaz:
-
Siz yine dikkat edin City takim?na Wolfsburg'a benzemezlerAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHatlar karisik.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenfica tam kadro olsayd? belkide elenmi?tinizAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIcerde disarda yapariz. Bu sene kupa bizim.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtletico bayerni eleyecek. City real kurasi supriz sonuc verebilir
Satirlarla donerlerle sampion real !!!
. Gaitan gibi tak?m?n yar?s? edecek bir adam yok 2-2 bitti ma?. Messi ve Neymar'?n ?u vergi durumlar?yla kafalar? kar??masa Barca elini kolunu sallaya sallaya al?rd? ama i?te piyasa k?t? tak?mlara kald?. City als?n bari en az?ndan hocalar? d?zg?n bir adam.
biz vergimizi veriyoruz. Elin arjantinlimi katalan mi ne ise hirsizsa biz napalim. Digerini soylemiyorum bile.
Ayricada En duzgunude bizim musluman geleneklerine gore buyumus keltosumuz.
Bir yorum yaz:
-
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016
Hatlar karisik.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenfica tam kadro olsayd? belkide elenmi?tinizAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIcerde disarda yapariz. Bu sene kupa bizim.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAtletico bayerni eleyecek. City real kurasi supriz sonuc verebilir
Satirlarla donerlerle sampion real !!!
. Gaitan gibi tak?m?n yar?s? edecek bir adam yok 2-2 bitti ma?. Messi ve Neymar'?n ?u vergi durumlar?yla kafalar? kar??masa Barca elini kolunu sallaya sallaya al?rd? ama i?te piyasa k?t? tak?mlara kald?. City als?n bari en az?ndan hocalar? d?zg?n bir adam.
biz vergimizi veriyoruz. Elin arjantinlimi katalan mi ne ise hirsizsa biz napalim. Digerini soylemiyorum bile.
Ayricada En duzgunude bizim musluman geleneklerine gore buyumus keltosumuz.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: