Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Bayern'in defans evlere ?enlik,Juve'nin o defans?n ?st?ne gitti?i her pozisyon tehlike yaratt?. Juve'nin b?yle defans? yakalay?p oyunu kendi sahas?nda kabul etmesi b?y?k hatayd?, 2:0 dan sonra o kadar g?m?l?nce gitti ma?.
-
Olcay belki de T?rkiye'nin en iyi topsuz alan oyuncular?ndand?r ama Beyni ayaklar?na, kafas?na s?z ge?iremiyor. Ayr? telden ?al?yorlar maalesef.
Bir yorum yaz:
-
karde?im topsuz alan? olcayda iyi oynuyo sana sorsam belki olcay? be?enmezsinAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMullerin nas?l numaras? yok yahuAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo
adam topsuz alan oyununu ?iir gibi oynuyor.
Bir yorum yaz:
-
?imdi b?yle demeyelim adam daha son ma? att?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcay atamiyorkiAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo
ama ne bileyim ?u m?lleri pek sevmedim izliyrm pek bi numaras? yok bi?eyi yok adam at?yo gol bide ?st?ne alman milli tak?m?nda banko oynuyo
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Sturaro sen nasil oynuyorsun juvede alti pastan tribune atti topu
Bir yorum yaz:
-
Mullerin nas?l numaras? yok yahuAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo
adam topsuz alan oyununu ?iir gibi oynuyor.
Bir yorum yaz:
-
Juve oyuncu degisikliklerinde hata yapti moratayi erken aldi oyundan mandzukic bir tane top tutamadi oyuna girdiginden bu yana khedirayla juve daha iyi top yapiyordu sturaro ile olmadi gitti mac buraya kadarmis
Bir yorum yaz:
-
Olcay atamiyorkiAslı Burak.Bayraktar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo
Bir yorum yaz:
-
?u m?lleri harbi olcaya benzetiyorum bi numaras? yok bi?eyi yok ama adam at?yo hemde gol att?r?yo
Bir yorum yaz:
-
Ma??n 2. yar?s? itibariyle izlemeye ba?lad?m bayern buldu?u her pozisyonu att?. 4. gol de dahil. Biz olsak bu pozisyonlar?n anca 1 tanesini zar zor atard?k..
Bir yorum yaz:
-
Evet abi M?llerAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAsist onenli. Muller miydi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: