su guardiola elenmeyi hak ediyor.
ulan sampiyonlar ligi yari finaline stopersiz cikmak da neyin nesi
adam iyice abartti, hep 1 stoper 1 onlibero ile cikardi savunmada bugun sol bek ve on libero yapmis.
serdar tasci yatarak para ve kupa kazanmak icin degilde oynamak icin geldiyse harbi gerizekali.. biz oynatacak stoper bulamiyoruz adam tek stoper oynuyor..
ben fernando olsam eger seneye stoper oynamak istemiyorsam sene sonu cekip giderim manchesterdan aynisi otamendi ve mangala ikilisinden biri icin de gecerli
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
Atti madrid. Fena bi gol atti herif. Ipe dizdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
A. Madrid hakkaten ozel bir takim.
Bir yorum yaz:
-
Bizim onceden icecek basligimiz vardi ne guzel.
Ben mi bulamiyorum? Artik yok mu?
Not: Icecek ariyorum en sogugundan
Bir yorum yaz:
-
Bugun barcelonamizin maci kacta
Bir yorum yaz:
-
Iyi sonuc.
Madridte ezer geceriz.
Bir yorum yaz:
-
Modric gibi adamimiz olsunda bi once.
Bir yorum yaz:
-
Ronaldosuz Real daha ak??kan oynuyor. Tak?m oyununu bozuyor.
Bir yorum yaz:
-
Ne kaleciler var ya. Adama bir top geldi maci aldi belki de. Biz hala Tolga'yla oynuyoruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Sayan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Timu?in tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercity seyircisi nasil macin icinde ama. bizim de bu tarza donusmemiz lazim.
SM-J500F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bizim ma?lar konser , disko gibi.
Bestelerle ,desibellerle,?ovlarla bu i?in olmad???n? anlad???m?z an ?ok ?nemli bir yol katetmis olucaz.
Baska yolu yok.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Timu?in tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercity seyircisi nasil macin icinde ama. bizim de bu tarza donusmemiz lazim.
Bestelerle ,desibellerle,?ovlarla bu i?in olmad???n? anlad???m?z an ?ok ?nemli bir yol katetmis olucaz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Timu?in tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercity seyircisi nasil macin icinde ama. bizim de bu tarza donusmemiz lazim.
Bir yorum yaz:
-
Ben Casemiro'nun hastasiyim, Porto yaradi adama
Ne guzel valla top gecmez adam gecmez, top gecsede adam gecemez
Bir yorum yaz:
-
?yana??o 19 ya??nda Real city ?ampiyonlar ligi yar? final ma??nda oyuna giriyor vay be bizde olsa teknik direkt?r k?f?r? yerdi o ya?ta ?ocuk sahaya girer mi diye b?t?n taraftar alk??lad?
Not: iyana??oda 30 ya??nda gibi ma?allah
Not2: ayn? dakikada vatsapta hal? saha grubuna eklediler benide Hayat?n bana verdi?i bi mesaj galiba
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: