Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA ?ampiyonlar Ligi 2015-2016 - ?ampiyon Real Madrid
??k?ş
X
-
suan bayern'e 1,57 veriyor, oran eger 2'yi g?r?rse pederin maasini da basacam
atletico ceza sahasindan cikamiyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadrid gecere para attim. Yakarim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
icimden nedense 2-2 geciyor
Bir yorum yaz:
-
Madrid gecere para attim. Yakarim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersu guardiola elenmeyi hak ediyor.
ulan sampiyonlar ligi yari finaline stopersiz cikmak da neyin nesi
adam iyice abartti, hep 1 stoper 1 onlibero ile cikardi savunmada bugun sol bek ve on libero yapmis.
serdar tasci yatarak para ve kupa kazanmak icin degilde oynamak icin geldiyse harbi gerizekali.. biz oynatacak stoper bulamiyoruz adam tek stoper oynuyor..
ben fernando olsam eger seneye stoper oynamak istemiyorsam sene sonu cekip giderim manchesterdan aynisi otamendi ve mangala ikilisinden biri icin de gecerli
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Ayyildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster. Sadece mascerano pique ve kaleci uzun kalan 8 Adam k?sa.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster. Sadece mascerano pique ve kaleci uzun kalan 8 Adam k?sa.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen bu atleticonun bilin?li olarak duran top Tak?m'? olarak kuruldu?unu d???n?yorum. ??nk? ?spanya'da en b?y?k rakibi Barcelona ger?ekten k?sa bir tak?m. Sadece mascerano pique ve kaleci uzun kalan 8 Adam k?sa. Kanatlar? ve duran toplar? kullanarak panzehir yapm?? adamlar.
Bir yorum yaz:
-
Ne bicim futbolcu lan bunlar. Makina gibi
Bir yorum yaz:
-
Ben bu atleticonun bilin?li olarak duran top Tak?m'? olarak kuruldu?unu d???n?yorum. ??nk? ?spanya'da en b?y?k rakibi Barcelona ger?ekten k?sa bir tak?m. Sadece mascerano pique ve kaleci uzun kalan 8 Adam k?sa. Kanatlar? ve duran toplar? kullanarak panzehir yapm?? adamlar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Sahin Gulel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRonaldosuz Real daha ak??kan oynuyor. Tak?m oyununu bozuyor.
Bir yorum yaz:
-
Herif efsane takimi aldi. Icine etti resmen.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: