Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
ma?? izleyen bir ki?i nas?l bu oyunla ele?e ?eviremedi diye hayret eder ama do?ruya do?ru.ikinci yar? kendi sahas?na hapsetti birle?ik bat? jambonu ama bi t?rl? a?amad?lar o duvar?
-
Ula Ramazan abiAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterManchester City bunlar? ele?e ?evirir haftaya.

Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterManchester City bunlar? ele?e ?evirir haftaya.
Bir yorum yaz:
-
Bugun oldugu gibi.Aslı Muhammet Akkas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakl? olan westham?n b?y?k tak?mlarla olan ma?lar?nda s?priz kovalar,Evinde yenmesi gereken s?radan tak?mlarda ise rakibe verebilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
5 ma?ta 9 puan 6 s? arsenal ve liverpool deplasmanlar?nda.gif)
Haftaya da city deplasman?. O nas?l fikst?rse art?k ilk 3 deplasman arsenal,liverpool ve city
Bir yorum yaz:
-
?artlar da anlasamamislardir yoksa cok sever pektemegiAslı Batuhan Saliho?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Pektemek hamlesi de bekliyordum ama k?smet de?ilmi?.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMoses'i de kiralam??lar.Aslı Batuhan Saliho?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlex Song ve Nikica Jelavic'i de alm??lar son g?nde.?yi tak?m oldular.
Bir yorum yaz:
-
Ben Pektemek hamlesi de bekliyordum ama k?smet de?ilmi?.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMoses'i de kiralam??lar.Aslı Batuhan Saliho?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlex Song ve Nikica Jelavic'i de alm??lar son g?nde.?yi tak?m oldular.
Bir yorum yaz:
-
Moses'i de kiralam??lar.Aslı Batuhan Saliho?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAlex Song ve Nikica Jelavic'i de alm??lar son g?nde.?yi tak?m oldular.
Bir yorum yaz:
-
Alex Song ve Nikica Jelavic'i de alm??lar son g?nde.?yi tak?m oldular.
Bir yorum yaz:
-
akl? olan westham?n b?y?k tak?mlarla olan ma?lar?nda s?priz kovalar,Evinde yenmesi gereken s?radan tak?mlarda ise rakibe verebilir
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: