Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

West Ham United

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Medet ?zer
    yanıtladı
    ?uanda avrupada kendi ligindeki performansla en konu?ulan tak?m ve hoca kim?

Bu kadar da bel alt? yapmayal?m.

SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Yildiray Kalay
    yanıtladı
    Gerek hocal???n? gerekse insanl???n? ?ok be?eniyordum.Yenilgiyi kabul etmeyen,kendini k???k g?rmeyen bir hocayd?..Ama ne zamanki Tosun yerine pekyeme?i diretmesi,60 larda Tolgay ? c?karmas? bende derin ??pheler olu?turdu..Demek ki hoca sampiyonlun istemiyor yoksa burda kalabilme ihtimali olurdu..?ampiyonlu?u verdi kendide rahat rahat westhamda suan..

Her daim Be?ikta?...

Bir yorum yaz:

• Sadettin Ferruh Ta???
    yanıtladı
    helal olsun Bili?e ba?ar?y? hakediyor...

Bir yorum yaz:

• Onur Pekaslan
    yanıtladı
    Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

As?l komik olan, Liverpool, Arsenal ve M.City deplasmanlar?ndan 9 puan alan hocay? bu kadar k???msemeniz.
    Futbol, sonu? odakl? bir oyun. Bilic istedi?ini ald?, tebrik etmek bu kadar m? zor?
    marketing de?eri west-ham'?n 3 kat? olan 480 m euroluk tak?ma kar?? deplasmanda bask?l? oynayarak kazanmal?yd? bilic

Bir yorum yaz:

• Nail Demirel
    yanıtladı
    As?l komik olan, Liverpool, Arsenal ve M.City deplasmanlar?ndan 9 puan alan hocay? bu kadar k???msemeniz.
    Futbol, sonu? odakl? bir oyun. Bilic istedi?ini ald?, tebrik etmek bu kadar m? zor?

Bir yorum yaz:

• Sabri Aydo?du
    yanıtladı
    daha lig ba?lamadan yazm??t?m,bili? kendi tak?m?ndan b?y?klere kar?? her zaman ba?ar?l? sonuclar al?r,fakat kendi seviyesindeki tak?mlara hep kaybeder,beni yan?ltmad?,Be?ikta?'ta fener ve gs hep kaybetti,??nk? bunlar seviyesinde tak?mlard?,bunun bir nedeni var,bili? yar??mac? hoca de?il ??nk? bizden gitmesi ?ok yerinde bir karard?, ??nk? s?radan bir kul?p de?iliz,westham onun ?al??abilece?i bir kul?p kendisine ba?ar?lar dilerim..

Bir yorum yaz:

• Murat.Sahin
    yanıtladı
    ba?ar?lar hocam helal olsun

Bir yorum yaz:

• Onur Pekaslan
    yanıtladı
    Aslı Ozgur Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    bugun city macina baktim yarim saat siyah formayida giymisler besiktas gibi tuttum vallahi bilic inanilmaz bir takim kurmus ilk 6 yaparlar bu sene sonra bilici spurs yada liverpool basinda goruruz bence bir gun yine bilicle yollarimiz kesisecek sampiyonluk yasayacagiz
    art?k zor gelir bize. b?yle ?erefsiz bir lige de gelmesin zaten. d?nyan?n en g?z ?n?nde ligindeki d?nyan?n en ?ok konu?ulan hocas? ?u ilk 6 haftada.

helal olsun ba?lad??? gibi devam eder in?allah.

Bir yorum yaz:

• Ozgur Bektas
    yanıtladı
    bugun city macina baktim yarim saat siyah formayida giymisler besiktas gibi tuttum vallahi bilic inanilmaz bir takim kurmus ilk 6 yaparlar bu sene sonra bilici spurs yada liverpool basinda goruruz bence bir gun yine bilicle yollarimiz kesisecek sampiyonluk yasayacagiz

Bir yorum yaz:

• Muhammet Akkaş
    yanıtladı
    Aslı Kayhan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Muhammet Akkas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    akl? olan westham?n b?y?k tak?mlarla olan ma?lar?nda s?priz kovalar,Evinde yenmesi gereken s?radan tak?mlarda ise rakibe verebilir
    Bugun oldugu gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bunu bolca yapacak abi Sir Slaven giderken emindim

Bir yorum yaz:

• Leyla Erkus
    yanıtladı
    havaya girmi?ler

West Ham Transfers ‏@westhamtransfer
    Barcelona, we are coming for you

Bir yorum yaz:

• Mertcan Karacan
    yanıtladı
    WHU'a bak sen ya 6 hafta sonunda 2.s?radalar biz k?meye oynar diyorduk ama adamlar Arsenali,Liverpool ve M.City yendi b?y?klerden bi Chelsea bi M.United kald? onlar? yenerse art?k ?ok pis s?verim bilice

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Manchester City bunlar? ele?e ?evirir haftaya.
    ma?? izleyen bir ki?i nas?l bu oyunla ele?e ?eviremedi diye hayret eder ama do?ruya do?ru.ikinci yar? kendi sahas?na hapsetti birle?ik bat? jambonu ama bi t?rl? a?amad?lar o duvar?
    Ben izledim Bilic'in bile bizden gittikten sonra ?ans? a??lm?? adamlar?n vurdu?u her top defans?n k???na ba??na ?arpt? kornere ??kt?. Abluka vard? ama Bilic bu t?r ma?lar? almay? iyi biliyor. Biz ?ok ?ans?z bir tak?m?z Erkan Zengin bize uzaydan at?yor adamlar?n ma?ta kale sahas?ndan dire?e vuruyor.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    ptt'de bile tak?m ?al??t?ramaz oysa

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı
    Adam ingiltere liginin ibb'sini yarat?yor

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X