Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
West Ham United
??k?ş
X
-
yard?mc?s?n? yine kendisi se?tiAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilicin yaninda edin terzic var diger oturanlar farkli tipler nasil kabul etmis hayret.gif)
kabul etme durumu yok
West hamda birlikte hatta yan yana savunman?n ortas?nda oynad??? tak?m arkada?? yard?mc?s?
Bir yorum yaz:
-
10 ma? sonra Westham arsenal'den puan-lar ald?
8 sene sonra deplasmanda kazand?.
Tebrikler Bilic.
Bozmadan aynen devam.
Bir yorum yaz:
-
WHU'nun amac? zaten Avrupa Ligi de?ildi. Oraya da ?ans eseri kat?ld?lar. Ligde orta s?ralara oynayan bir tak?m. Olurda ilk 8'e falan girerlerse Bilic ba?ar?l? olur. K?me d???rmedi?i s?rece de karizmas? ?izilmez. B?yle 2-3 b?y?k ma? daha kazan?rsa yolunu bulur.
Bir yorum yaz:
-
iyi oynad?lar.
arsenal klasik.
?u ma? i?in digiplay ald?m ya
10 tl gitti. ayl?k ama
Bir yorum yaz:
-
Niye her topu daglara taslara vuruyor o zaman ?Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfm de bitiricili?i 17mi?.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?rekli kay?p d?s?yor yaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence tam tersine cok etkili ama bitiriciligi cok kotu.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterwestham?n forvetini ben begenmedim cok etkisiz
Bunlarda bir de Valencia var o canavar gibi ama yok bugun.
Bir yorum yaz:
-
Bilic otob?s? park etmi?
Cech kendine yak??mayacak goller yedi.
Bir yorum yaz:
-
fm de bitiricili?i 17mi?.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?rekli kay?p d?s?yor yaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence tam tersine cok etkili ama bitiriciligi cok kotu.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterwestham?n forvetini ben begenmedim cok etkisiz
Bir yorum yaz:
-
Kevin Nolan(33) oyunda Reece Oxford(16) oyundan ??kt?.
Aralar?nda 17 ya? fark var
Bir yorum yaz:
-
s?rekli kay?p d?s?yor yaAslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence tam tersine cok etkili ama bitiriciligi cok kotu.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterwestham?n forvetini ben begenmedim cok etkisiz
Bir yorum yaz:
-
Ospina yi alacaksak alalim yoksa 1-2 hafta sonra Cech in yerine oynamaya ba?lar
Bir yorum yaz:
-
Bence tam tersine cok etkili ama bitiriciligi cok kotu.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterwestham?n forvetini ben begenmedim cok etkisiz
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: