Hakan balta ve chedjou var. ??
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
?edju afrika kupas?nda abiAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakan balta ve chedjou var. ??
Yorum Yap
-
Haa.Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?edju afrika kupas?nda abiAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakan balta ve chedjou var. ??
?yi o zaman, beter olsunlar.
Yorum Yap
-
Ev sahibi avantajlar? d???nda bence Cedju , Semih ve Burak eksiklerinden sonra avantajlar? yok e?er ki Melo'yu savunma blo?una ?ekerse orta saha olarak da rakiplerinden enerji olarak geride kalabilirler Bal?kesir'i rahat ge?erler ama en az iki ma?ta puan kayb? ya?ayacaklar?n? d???n?yorum.Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk 5 ma?lar?;
rize
bursa
eses
bal?kesir
sivas
Yorum Yap
-
Koray da sakat.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakan Balta - Koray Gunter oynarlar
Yorum Yap
-
NTV Spor @ntvspor
SON DAK?KA: Galatasaray Liv Hospital'da oyuncular paralar?n? alamad?klar? gerek?esiyle antrenmana ??kmad?.
SPORX.COM @sporx
G.Sarayl? y?netici Can Topsakal: "Bankada bir aksilik oldu, bu y?zden hata yapm??lar. Yar?n ??zece?iz. Bir sorun yok. Yanl?? anlama olmu?."
Yorum Yap
-
Bu pozu ti??rt yapm??lar alt?nada bizim ad?m?z galatasaray yazm??lar.Aslı Fatih Sultan Bak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]5977[/ATTACH]
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKoray da sakat.Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakan Balta - Koray Gunter oynarlar
ooooooovvvvv ozaman senlik var
Yorum Yap
-
Kendini yere at?p sakatland? diye biliyorum ben [emoji87]Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Y?lmaz'? sakatlayan futbolcunun ad? neydi beyler?
Facebooktaki hayran sayfas?na kat?laca??m da.
7Quaresma14Amokachi21Nouma Ya? 26
Yorum Yap
-
Come on give me a breakAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendini yere at?p sakatland? diye biliyorum ben [emoji87]Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak Y?lmaz'? sakatlayan futbolcunun ad? neydi beyler?
Facebooktaki hayran sayfas?na kat?laca??m da.
7Quaresma14Amokachi21Nouma Ya? 26
Yorum Yap
Yorum Yap