Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Nefretimsin Gs

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ismet Koparan
    yanıtladı
    Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Fatih terim teknik direkt?rden ?ok ba?kan gibi konu?uyor..?yle bir konu?uyorki olabilecek s?k?nt?larda direk y?netimi taraftar?n ?n?ne at?yor..Herhangi bir ba?kan?n bu adamla iyi ge?inebilmesi m?mk?n de?il..Adam ma? sonu teknik taktik hi?bir?ey konu?mad? s?rekli transfer konu?tu birde oyuncular? taraftar?n ?n?ne att?
    karde?im tamamen ayn? fikirdeyim oda fark?nda durumun hi? i? a??c? olmad???n?n yok b?yle oynay?p ma?lup olal?m laflar? ile kendini y?rtma ?abas?nda sen 3 ma? daha b?yle oyna kaybet bakal?m noluyor, en son bitirirken de ?akal tak?m da ?ok ?ey de?i?ecek gidecek ve gelecekler olacak diyip el bombas?n?n pinini ?ekip y?netime b?rakt? ki ilerde do?acak s?k?nt?larda ben istedim y?netim yapmad? diyip i?in i?inden ??kacak.

Bir yorum yaz:

• Eray Can
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sabahtan beri bunu koymak i?in bekliyordum. 2 olsun diye bekledim. Mhk yok tff yok var yok. A?lay?n ?imdi yosmalar
    Neyse ki schalke var

ONEPLUS A5010 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Bir yorum yaz:

• Levent.Sahin
    yanıtladı
    Fatih terim teknik direkt?rden ?ok ba?kan gibi konu?uyor..?yle bir konu?uyorki olabilecek s?k?nt?larda direk y?netimi taraftar?n ?n?ne at?yor..Herhangi bir ba?kan?n bu adamla iyi ge?inebilmesi m?mk?n de?il..Adam ma? sonu teknik taktik hi?bir?ey konu?mad? s?rekli transfer konu?tu birde oyuncular? taraftar?n ?n?ne att?

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Bulut
    yanıtladı
    Fatih bir ?ok oyuncu gelicek diyorda bunlar satmadan nas?l al?caklar

Bir yorum yaz:

• Ali Dincel
    yanıtladı
    bir galibiyet 2.7 milyon euro bundanda oldular,olabilecek en iyi senaryo oldu alabilecekleri en d???k puan? ald?lar en az paray? kazan?p uefaya gittiler,burda da iyice y?pran?caklar.

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    Fatih Terim rezil oldu ?ok g?zel oldu. Knock Knock diye ?ov yapt? ve ???n birini ald?

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

Elin mal? ne Kadarda k?ymetli geliyor ya buray? be?enmiyorum garryi ?ok be?eniyorsan?z gs ma?lar?n? izleyin olur biter...?u tutumunuz ay?p ay?p..
    Yani ?imdi benim dedi?imle bunun ne alakas? var? ba?ka tak?mlarda oynayan herkes elin mal? ve onlar? be?enmeyelim o zaman? Hi? transfer de yapmayal?m Quaresma ile 50 ya??na kadar devam edelim.
    Ba?ka oyuncular? elbette be?enebilirsin bunda sorun yok sorun senin tavr?nda..sen yerli yersiz tutarl? tutars?z kendi oyuncunu ezip ba?ka tak?m?n ?stelik GS nin oyuncusunu s?rekli ?st?n g?sterme ?aban bi tuhaf..he dediklerinde hakl?l?k pay?n olsa neyse sa?mal?yorsun fark?nda olmadan yosmalar?n reklam?n? yap?yorsun
    Yosmalar?n niye reklam?n? yapay?m ? Bir tek be?endi?im Rodr?gues var zaten tak?mlar?nda. Visca ve Rodrigues tarz? top?ular? seviyorum ve bizde de bu tarz futbolcular? g?rmeyi ?ok isterim. Quaresma'n?n oyun stilini ve performans?n?da hi? be?enmiyorum. Bu Be?ikta?'l? oldu?um ger?e?ini de?i?tirmiyor

Bir yorum yaz:

• Levent.Sahin
    yanıtladı
    Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    2018-2019

Rodriguez 16 Ma? 4 Gol 0 Asist

Quaresma 20 Ma? 3 Gol 8 Asist

Rodriguez ka? ma?t?r cezal?. Ayr?ca 1 ay da sakatl?k ya?ad?. Quaresma'n?n asistlerinin %90 ? duran top. Performanslar? kar??la?t?ralacak kadar bile de?il. Rodriguez bariz ?st?n
    Elin mal? ne Kadarda k?ymetli geliyor ya buray? be?enmiyorum garryi ?ok be?eniyorsan?z gs ma?lar?n? izleyin olur biter...?u tutumunuz ay?p ay?p..
    Yani ?imdi benim dedi?imle bunun ne alakas? var? ba?ka tak?mlarda oynayan herkes elin mal? ve onlar? be?enmeyelim o zaman? Hi? transfer de yapmayal?m Quaresma ile 50 ya??na kadar devam edelim.
    Ba?ka oyuncular? elbette be?enebilirsin bunda sorun yok sorun senin tavr?nda..sen yerli yersiz tutarl? tutars?z kendi oyuncunu ezip ba?ka tak?m?n ?stelik GS nin oyuncusunu s?rekli ?st?n g?sterme ?aban bi tuhaf..he dediklerinde hakl?l?k pay?n olsa neyse sa?mal?yorsun fark?nda olmadan yosmalar?n reklam?n? yap?yorsun

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    edit
    En son düzenleyen G?khan Kulaks?z; 12-12-2018, 00:15.

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    Aslı G?rkan ?zcan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    10 bin orta ve duran toptan 8 asist yapabilmi? Quaresma'y? savunmaya devam. Zaten savunan ki?ide hocaya toz kondurmayan, onu ele?tirilemez birisi olarak g?ren bir abimiz. Quaresma'y? b?ylesine savunmas? da ?ok normal. Quaresma' Rodrigues'ten b?y?k futbolcu o ayr? mesele. Ama 2 sezondur Rodriques'in performans? ?ok daha iyi. Bariz fark var.
    ge?en sene ?ampiyonlar liginde oynayan Quaresmal? Be?ikta? ? izlemedin san?r?m?
    ?zledim. ?ok iyi oynad?. Ben lig performanslar?ndan bahsediyorum
    Ligde EGO?nu tatmin etmek icin sallad?g?n Quresman?n olmad??? ma?larda kaleye bile gidemedin o i? ne olacak ?
    Bunun ?st?ne daha yorum yapm?yorum sayg?lar.

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    10 bin orta ve duran toptan 8 asist yapabilmi? Quaresma'y? savunmaya devam. Zaten savunan ki?ide hocaya toz kondurmayan, onu ele?tirilemez birisi olarak g?ren bir abimiz. Quaresma'y? b?ylesine savunmas? da ?ok normal. Quaresma' Rodrigues'ten b?y?k futbolcu o ayr? mesele. Ama 2 sezondur Rodriques'in performans? ?ok daha iyi. Bariz fark var.
    Bu arkada?la ilgili adminler bir de?erkendirmede bulunmal? nedir bu ya ??km?? kendi oyuncusunu yosmalar?n oyuncusuna ezdirmek i?in elinden geleni yap?yor...bilader sen de?il quaresma pektemek i?in bile olsa bu tutuma giremezsin
    Adminlere gerek yok abi. Ge?mi? mesajlar?ma bakabilirsin. Yorumunu be?enmedi?inize hemen adminler el ats?n. Vay be muazzam Ezdirmek kelimeside tuhaf. Siz polyanac?l?k yap?yorsunuz

Bir yorum yaz:

• Gürkan Özcan
    yanıtladı
    Ligde EGO?nu tatmin etmek icin sallad?g?n Quresman?n olmad??? ma?larda kaleye bile gidemedin o i? ne olacak ?

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    2018-2019

Rodriguez 16 Ma? 4 Gol 0 Asist

Quaresma 20 Ma? 3 Gol 8 Asist

Rodriguez ka? ma?t?r cezal?. Ayr?ca 1 ay da sakatl?k ya?ad?. Quaresma'n?n asistlerinin %90 ? duran top. Performanslar? kar??la?t?ralacak kadar bile de?il. Rodriguez bariz ?st?n

Bir yorum yaz:

• Levent.Sahin
    yanıtladı
    Bu arkada?la ilgili adminler bir de?erkendirmede bulunmal? nedir bu ya ??km?? kendi oyuncusunu yosmalar?n oyuncusuna ezdirmek i?in elinden geleni yap?yor...bilader sen de?il quaresma pektemek i?in bile olsa bu tutuma giremezsin

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X