Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Nefretimsin Gs

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    Bununla ilgili bir pankart yap?lsa acayip olur

Sar?-k?rm?z?l? taraftarlar Florya'dan tak?m? u?urlarken Mbaye Diagne de bu anlar? sosyal medya hesab?ndan payla?t?. Diagne'in kay?t ald??? s?rada Sinan G?m??'?n taraftarlara y?nelik, ''Hepsi Suriyeli yemin ediyorum'' s?zleri tepki ?ekti.

Bir yorum yaz:

• Fatih Bas
    yanıtladı
    Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Fet? Gs konusunda baz? sorular?m var. 1. Fet? niye gs yi se?ti? Hadi se?ti diyelim, gs nin ba?ar?l? olmas? ona ne verir? 2. Hadi yurt i?inde hakemi, rakip tak?m oyuncular?n? falan ba?lad? diyelim, uefa kupas?na nas?l bir etkisi olabilir ki bir olu?umun?
    Bir gs li bana gelip bunlar? sorsa ben cevap veremem. Umar?m birisi beni ayd?nlat?r da bende o sorular? soran gs lilere cevap verebilirim. Fet?c? gs diyen ve bunu a??klayamayan birisi olmak istemem.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
    Kimseye bir?ey a??klaman gerek yok.

Bu ?erefsizler 15 sene ?ampiyon olamay?p Be?ikta? ve Fenerbah?e'nin ?ok ?ok uza??nda kalacaklar?n? anlay?nca bu tarz i?lere de ba?vurma yolunu se?tiler.

Bu ?lkeye ?ike, ?aibe, te?vik gibi t?m unsurlar? getirek ilk kul?p bunlard?r.

T?rkiye'de hi? bir kul?p temiz de?ildir de, en kirlisi a??k ara bu ibnelerdir.

Bu ba?l???n en ba??ndaki yaz?y? okuman sana yetecektir.

O yaz?y? okuduktan sonra ben bunlara ?aibesaray diyorum. D??ar?da da bu tak?m? tutan herkes ile konu?urken ?aibesaray diyorum. Sende ?yle yapabilirsin.

Bir yorum yaz:

• Tu?ba G?rel
    yanıtladı
    Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Fet? Gs konusunda baz? sorular?m var. 1. Fet? niye gs yi se?ti? Hadi se?ti diyelim, gs nin ba?ar?l? olmas? ona ne verir? 2. Hadi yurt i?inde hakemi, rakip tak?m oyuncular?n? falan ba?lad? diyelim, uefa kupas?na nas?l bir etkisi olabilir ki bir olu?umun?
    Bir gs li bana gelip bunlar? sorsa ben cevap veremem. Umar?m birisi beni ayd?nlat?r da bende o sorular? soran gs lilere cevap verebilirim. Fet?c? gs diyen ve bunu a??klayamayan birisi olmak istemem.

ben cevaplayay?m camia yap?s? olarak cok musaitler ele ge?irilmeye,cunku basar? icin her yolu mubah goruyorlar,ayr?ca hakan sukur,arif erdem gibi o y?llar?n basar?l? futbolcular? da besledikleri sempati ile s?rekli fet? n?n propogandas?n? yapt?lar zaten,uefa kupas?nda nas?l bir etki dersen,o y?llardan baslayarak eurovision falan dahil yaklas?m? gorebilirsiniz,ayr?ca kacan fet?c?lerin ihrac? istendiginde kongrede olan biteni de g?rm??s?n?zd?r herhalde diyorum bitane de fotograf var da hepsinin ter?rist bas? ile toplant? halinde olduklar?,paylas?p buray? kirletmek istemiyorum
    En son düzenleyen Tu?ba G?rel; 09-04-2019, 11:10.

Bir yorum yaz:

• Hamit Bektas
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Ismet Koparan
    yanıtladı
    Aslı Tu?ba G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ismail demiriz fet? den 6 y?l 3 ay hapis cezas?na carpt?r?lm?s,di?erleri ka?ak zaten
    1996-2000 Aras? gs de top?u,y?netimi,hocas? hemen hemen hepsi fet? ile ili?ki i?inde idi i?in ?st?ne gidilse neler ??kar neler...

Bir yorum yaz:

• Tu?ba G?rel
    yanıtladı
    ismail demiriz fet? den 6 y?l 3 ay hapis cezas?na carpt?r?lm?s,di?erleri ka?ak zaten

Bir yorum yaz:

• Hamit Bektas
    yanıtladı
    Balotelli Pato Alan Ba bunlar?n olmamas? iyi oldu. Falcao da olmaz, sanm?yorum. Tetteh denen adam? da als?nlar. Hem pahal? hem ?ok gen? hem istatisti?i k?t? hemde boyu fazla uzun.

Bir yorum yaz:

• Resul G?kda?
    yanıtladı
    Iyice dellendiler.... Alan transferi g?tlerinde patlamis...:

Galatasaray, Alan i?in Menajer ?zkan Do?an?a yetki veriyor.Alan ise ??zkan Do?an?? tan?m?yorum? deyince d?n Dubai?de otelde ?zkan Do?an ile Alan aras?nda fiziki dereceye yak?n kavga ??k?yor ve transfer iptal oluyor.

GS liler neler yaziyor neler...

D?nen ucagin kaybolmasini dileyenlerden basla ..... Istifa isteyenler.... Ortalik Kaos oldu...

Bir yorum yaz:

• Mustafa İlker Devecioğlu
    yanıtladı
    B?y?k ba?gan Cengiz han? yedirmeyiz.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı ?smet Koparan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Fatih terim teknik direkt?rden ?ok ba?kan gibi konu?uyor..?yle bir konu?uyorki olabilecek s?k?nt?larda direk y?netimi taraftar?n ?n?ne at?yor..Herhangi bir ba?kan?n bu adamla iyi ge?inebilmesi m?mk?n de?il..Adam ma? sonu teknik taktik hi?bir?ey konu?mad? s?rekli transfer konu?tu birde oyuncular? taraftar?n ?n?ne att?
    karde?im tamamen ayn? fikirdeyim oda fark?nda durumun hi? i? a??c? olmad???n?n yok b?yle oynay?p ma?lup olal?m laflar? ile kendini y?rtma ?abas?nda sen 3 ma? daha b?yle oyna kaybet bakal?m noluyor, en son bitirirken de ?akal tak?m da ?ok ?ey de?i?ecek gidecek ve gelecekler olacak diyip el bombas?n?n pinini ?ekip y?netime b?rakt? ki ilerde do?acak s?k?nt?larda ben istedim y?netim yapmad? diyip i?in i?inden ??kacak.
    Adam tam bir ?akal...Y?netimin kuca??na bombay? b?rakt?...Fikret ormana k?zm??t?k ?enol g?ne?e tepki g?sterdi diye ama adam hakl?ym??...Teknik direkt?r bas?n?n ?n?nde bu kadar transfer konu?maz konu?mamal?...Fatih terimin gs daki teknik direkt?rl?k ?mr? uzun olmaz..
    Mustafa Cengiz gider illa biri gidecekse, Terim?e bir ?ey olmaz! Gese taraftar?n?n Terim feti?izmi sayesinde ?Galatasaray Spor Kul?b?? olmaktan ??k?p ?Fatih Terim ve m?ritleri spor kul?b?? olma yolunda h?zla ilerliyorlar. Son 10 ma? 1 galibiyet alm??s?n; Kahrolsun federasyon, a?a??l?k Mhk, i?bilmez y?netim, ruhsuz futbolcular... Terim? ?Aaaa o bizim biricik imparatorumuz.?

Hass.... lan ordan!

Bir yorum yaz:

• Levent.Sahin
    yanıtladı
    Fatih terim teknik direkt?rden ?ok ba?kan gibi konu?uyor..?yle bir konu?uyorki olabilecek s?k?nt?larda direk y?netimi taraftar?n ?n?ne at?yor..Herhangi bir ba?kan?n bu adamla iyi ge?inebilmesi m?mk?n de?il..Adam ma? sonu teknik taktik hi?bir?ey konu?mad? s?rekli transfer konu?tu birde oyuncular? taraftar?n ?n?ne att?
    karde?im tamamen ayn? fikirdeyim oda fark?nda durumun hi? i? a??c? olmad???n?n yok b?yle oynay?p ma?lup olal?m laflar? ile kendini y?rtma ?abas?nda sen 3 ma? daha b?yle oyna kaybet bakal?m noluyor, en son bitirirken de ?akal tak?m da ?ok ?ey de?i?ecek gidecek ve gelecekler olacak diyip el bombas?n?n pinini ?ekip y?netime b?rakt? ki ilerde do?acak s?k?nt?larda ben istedim y?netim yapmad? diyip i?in i?inden ??kacak.
    Adam tam bir ?akal...Y?netimin kuca??na bombay? b?rakt?...Fikret ormana k?zm??t?k ?enol g?ne?e tepki g?sterdi diye ama adam hakl?ym??...Teknik direkt?r bas?n?n ?n?nde bu kadar transfer konu?maz konu?mamal?...Fatih terimin gs daki teknik direkt?rl?k ?mr? uzun olmaz..

Bir yorum yaz:

• Volkan Alpaslan
    yanıtladı
    Aslı berkay ozgultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    arkada?lar yeri de?il ama bu gs lilerle ba?ak ge?ti?imiz chuchu ?ark?s?n?n ad? ne olarak ge?iyor ?
    yung felix ? loco ft. Poke & dopebwoy

https://youtu.be/FDs6dADBmI0

Bir yorum yaz:

• Cenk.Akay
    yanıtladı
    G.s de penalt? almak tak?nt? olmu? gol pozisyonu umurlar?nda de?il, hep eller kollar havada hep bir itiraz, ruh halleri hi? ?yi de?il

Bir yorum yaz:

• Berkay Ozgultekin
    yanıtladı
    arkada?lar yeri de?il ama bu gs lilerle ba?ak ge?ti?imiz chuchu ?ark?s?n?n ad? ne olarak ge?iyor ?

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kartal Kara
    yanıtladı
    fatih terim in sampiyonluklar?na bak?n her donem bir dusman belirleyip bir mazeret belirleyip,bir tak?ma,bir camiaya,bir kuruma veya medyaya sava? ac?p tak?m?,taraftar?rn?,camias?n? gaza getirerek motive eden bi adamd?r,bu sezonda ayn?s?n? yapt? ortada hic bir?ey yoken,2/0 dan hocas?z fb ile 2/2 berabere kald?(1/0 dan konya ve 2/0 dan rize maclar? da var),kendi hatas?n? ortmek icin hedef sapt?rmak ad?na yan?nda s?rf bu i?lere baks?n diye tuttugu yard?mc?s?n?n tasmas?n? ??zd? ve sald?rtt? rakibine,boylelikle ilk ad?m? att? d??man belliydi ama i?e katmad??? birsey vard? federasyonun bu denli cezalar verebilece?i,bir iki ma?la y?rtar?m diye d???nd?,sonra hedef buyuttu alacag?m cezay? ald?m daha da uzerine koyamazlar diye bu kez namlusunu tff ye cevirdi ama ava giderken avland?,kolay gruba dustugunu biliyordu twitter dan sovunu yapt? ama o erenin bu kadar kotu oynayabilecegini dusunmuyordu,d?n eren in gol kac?rd?g? bir pozisyo var resmen adam? taraftarlar?n onune att?!hareketleri mimikleriyle.Sonuc olarak arkas?nda tff olmad?g? icin plan? da tutmad?,?zerine de rezil oldu PARAtor,evet yerli oyuncular ?zerinde gaz? i?e yar?yor ama yabanc?lar?n cok umurunda degil hele paralar?n? alamad?klar?ndan hic degil,devre aras? 2 ihtimal var ya 2 y?l falan ceza almay? goze al?p nas?lsa seneye cl ye gidemeyiz diye transfer yapacaklar,ya da 1/2 tane bedava oyuncu al?p devam edecekler,ki bu p?s?r?k yonetim varken terim ne derse o olacak yani sonuc olarak eleman tak?m?n da yonetiminde bas?n? yiyecek goreceksiniz sonra yine ilk f?rsatta milli tak?m vs gibi bi?ey olursa yine ka?acak neyse bunlar icin en iyisii oldu,simdi otursun kendisine bi persebe ptesi fiksturu yaps?n tarator insallah basaksehir de 5 atar iyice kar?s?rlar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X