Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Nefretimsin Gs
??k?ş
X
-
-
Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2018-2019
Rodriguez 16 Ma? 4 Gol 0 Asist
Quaresma 20 Ma? 3 Gol 8 Asist
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVisca ve Rodriguez bu ligin a??k ara en iyi iki kanat oyuncusu. Trezegeut Rodriguez'den iyi diyenler ??kabilir. M?mk?n de?il
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2018-2019
Bir yorum yaz:
-
Rodriguez i Ballon D'or a aday g?steriyorum. Ben bu kadar m?kemmel bir oyuncu g?rmedim.
?aka len ?aka :-)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tardu Ercan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2018-2019
Bir yorum yaz:
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVisca ve Rodriguez bu ligin a??k ara en iyi iki kanat oyuncusu. Trezegeut Rodriguez'den iyi diyenler ??kabilir. M?mk?n de?il
Bir yorum yaz:
-
2018-2019
Bir yorum yaz:
-
?ok efor sarfettiler. ?zellikle ikinci yar?. Avc? ellerini avu?turuyor eminim. Neyse ki fb Ersun Yanal ? getirdi. Avc? bize kald?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVisca ve Rodriguez bu ligin a??k ara en iyi iki kanat oyuncusu. Trezegeut Rodriguez'den iyi diyenler ??kabilir. M?mk?n de?il
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?khan Kulaks?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVisca ve Rodriguez bu ligin a??k ara en iyi iki kanat oyuncusu. Trezegeut Rodriguez'den iyi diyenler ??kabilir. M?mk?n de?il
Bir yorum yaz:
-
Arka taraf bombo? ta ??mard? Porto. 2 den sonra geldi ak?llar?na ba?lar?na.
Bir yorum yaz:
-
Visca ve Rodriguez bu ligin a??k ara en iyi iki kanat oyuncusu. Trezegeut Rodriguez'den iyi diyenler ??kabilir. M?mk?n de?il
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: