Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Futbola doyduk teşekkürler, başından beri favorim Fransay dı, penaltılarda alacaklar, kaleci farkıyla.

Yorum Yap

75. Dakikadan sonra ve uzatmalar şahane maç oldu.

2:2 skor oynamıştım, buradan Mbappe’ye teşekkürü borç bilirim

Yorum Yap

mavin son 20 dk ve uzatmalar tek kelimeyle enfesti

Yorum Yap

Lloris penaltılarda ersin'e bağladı

Yorum Yap

arjantini kaleciye baksana Fransa nın kalecı sıvadı

Yorum Yap

Gıcık oldum... Suuuuuuiiiii...

Yorum Yap

bundan sonra ronaldo ve ronaldo fanlari düşünsün
                biz messiyi dünya şampiyonu gördük

Yorum Yap

Yalnız Mbappe önümüz döneme tek başına ambargo koyacak heralde
                  Uçurtma gibi herif,insanın izlerken ekrana ekmek banası geliyor

Yorum Yap

Arjantin aynı Galatasaray bütün kadro karaktersiz hakem ittirmesiyle alınan bedavadan penaltılar ve sonunda gelen başarı

Yorum Yap

Takım çok defa Messi için oynadığını söyledi ama bu adanmışlık acayip. Son penaltıdan sonra herkes Messi'nin etrafına çöküp ağladı resmen. Futbola ve bize verdiklerine karşılık çok güzel bir son oldu keçiye.

Yorum Yap

Yalnız Arjantin bu dünya kupasında ne kadar antipatik bir takım olduklarını gösterdiler, buna Messi de dahil. Tiksindim resmen Messi’den Kalecileri de tam sevimsiz..

Yorum Yap

Messi ye yakışırdı kupa. Son zamanlar da izlediğimiz en iyi futbolcu.

Yorum Yap

Aslı Mehmet Ali Güneş tarafından Gönderilmiş
                            Arjantin aynı Galatasaray bütün kadro karaktersiz hakem ittirmesiyle alınan bedavadan penaltılar ve sonunda gelen başarı
                            Hakemin kestiği avantaj neydi ya,koptum : )

Fikstürü neredeyse sağlam kimseye denk gelmeyecek şekilde de ayarlamışlar. Ben Maradona’dan dolayı arjantin sempatizanı biriyim ama belliydi yani
                            Güzel bi hikaye yazmak istediler,kurdukları gibi oldu

Yorum Yap

Yalnız o uzatmaların son saniyesinde kaçan gol neydi ya..

Yorum Yap

Kupa Arjantine yakıştı.Özellikle taraftarlarıyla besteleriyle kupaya renk kattılar.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X