Aslı Hasan Erdem Ozacar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2022 Dünya Kupası
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Cem Agirgol tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yalan yok ben Abuşu yine isterim. Keşke alsak.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaptıklarını bilen ve şahit olan teknik heyet ve yöneticilerin alacaklarını sanmıyorum. Bu karakterde bir adamın para için şike yapmayacağının garantisi de yok
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Güneş tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaptığı şeyin para için şike yapmaktan en ufak farkı yok zaten
Yorum Yap
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
- 2 Beğeni
Yorum Yap
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
- 1 Beğeni
Yorum Yap
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından GönderilmişSırf Real Madrid de oynadığı icin" Ronaldo Abe " diyen futbol cahilleri,Messinin karşısında hala daha cingeneyi savunuyorsa futboldan anlamıyor.Arjantini tek başına sırtlıyor. Ronaldocularda biliyor en iyi messi ama kibir yapıyorlar.
Akıl yaşta değil başta diye boşuna demiyorlar
Yorum Yap
-
Eskiden tabiki dünya futboluyla daha iç içeydik, oynadığımız oyunlar izlediğimiz maçlar ile çoğu futbolcuyu tanırdık. Büyük takımların kadrosunun çoğu oyuncusunu bilirdik,hepsinin kadrosunu ezbere sayardık ama şimdi bakıyorum Arjantin'de Messi dışında tanıdığım oyuncu yok, Brezilyada Fransada bu sayısı daha fazla ama hala çoğu oyuncusunu bilmiyorum. Yıldız sayısı azaldı, hatta bitti evet ama oyuncuların popülerlik olayları da bitti artık. Ben eskisi kadar futbol takip edemiyorum ama eskiden aynı şu an benim durumumda olan babam bile en azından benim şuandaki bahsettiğim durumdaki kadar değildi. Yıldız futbolcularla büyümüş, çizgi film olarak Tsubasalar izlemiş bir nesildeki bizler bile bu hale geldiysek, şuanda çevremde gördüğüm kadarıyla futboldan uzaklaşan gençler ile futbol gelecekte nasıl ve nereye gidecek kestiremiyorum gerçekten. Arkadaşlarla evde Beşiktaş heyacanını az çok devam ettiriyoruz ama yine gördüğüm kadarıyla ne benim çocuğum nede onların çocukları hiç ilgilenmiyorlar ne Beşiktaş ile nede futbolla. Dünya kupasında da Güney Amerika takımları hariç taraftar ilgisi de azalmakta. Fifası uefası bu yaşananları gözardı edip önlem almazlarsa futbol gelecekte çok geri planda kalacak maalesef
Yorum Yap
Yorum Yap