Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2022 Dünya Kupası
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fas Arjantin finali aslında tribün açısından güzel olurdu fas tribünlerini çok beğeniyorum çokta kalabalıklar arjantinde öyle ama fransa önde zaten 1-0 arjantinide yenip kupayı alırlar gibi
-
Millet neden Saiss'e bu kadar taktı anlamadım...adam bizde sakatlandı..Kupadada sakatlandı...Herkes bi işveren havasında...
Yalnız gelirken şu 8 numarayı getirsin...
Bir yorum yaz:
-
Şu herifin maaşı sezon sonuna kadar Fas’a ödetsinler ya da isteyeni varsa yol versinler
Sene sonuna kadar tedavi olur artık bu
Bir yorum yaz:
-
Yönetim ve teknik heyet gereken uyarıyı yapar inşallah Türkiyeye döndüğünde Saiss'e
Bir yorum yaz:
-
Aslı A. Bezmi Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSais bu durumda oynuyorsa döndükten sonra herhangi bir maçta sakatım deyip oynamama şansı yoktur, oynamak istemediğinde götüne tekmeyi vurmayan da serefsizdir.
Bir yorum yaz:
-
Sais bu durumda oynuyorsa döndükten sonra herhangi bir maçta sakatım deyip oynamama şansı yoktur, oynamak istemediğinde götüne tekmeyi vurmayan da serefsizdir.
Bir yorum yaz:
-
Saiss ilk 11 diyorlar hafta içi klüp doktorları kadroya almayın sakatlık ciddi diye yazı göndermişti. Bu adamı tez vakitte elden çıkarırız insallah.En son düzenleyen Haktan Samurkas; 14-12-2022, 22:21.
Bir yorum yaz:
-
Messi ve Arjantin milli takımı çok ama çok itici. Umuyorum ki kupayı almazlar çünkü alırlarsa tıpkı GS'nin 20 sene önce aldığı uefa kupası gibi Messicilerin dünya kupası masalını dinleyeceğiz bir ömür. Kariyeri boyunca meydan okuma cesaretinde bulunamamış bir adamın nasıl bu kadar büyük görüldüğünü de çözemiyorum. Ronaldo nun 36-37 yaşında EPL'ye dönme cesareti ve geçen sene United'da yaptıkları Messi'nin tüm kariyerinden daha heyecan vericidir benim gözümde.
Messi kötü futbolcu demiyorum elbette. Çok iyi futbolcu. Benim izlediğim en iyi 3 futbolcudan 1'i. Ama aşırı itici tavırları var. Ve meydan okuyacak cesareti yok.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArjantin ve Messi konusunda hep beraber istemediğimize göre kesin şampiyon olur, Forza'nın bu kadar üzerinde birleştiği bir konu asla huzurla kapanmazforza Messi... Suuuuuiii...Dur yanlış oldu...
Bir yorum yaz:
-
Arjantin ve Messi konusunda hep beraber istemediğimize göre kesin şampiyon olur, Forza'nın bu kadar üzerinde birleştiği bir konu asla huzurla kapanmaz
Bir yorum yaz:
-
fransa evire çevire tokatlasa şu latin amerika gundilerini de bi içimiz soğusa.. kodumun medeniyet görmemiş davarları kendini fasülye gibi nimetten saymaya başladı yine..
arap sermayesi de kurtaramasın şu sevimsiz yer cücesini...
Bir yorum yaz:
-
Eskiden severdim ama Wegho'ya yaptığı uzaktan havlayan köpek gideri ile Messi'ye çok fena bilendim. Vergi kaçırma mevzuları, Ronaldinho'nun kulüpten uzaklaştırılması, Suarez, Neymar'ı istememesi, Arjantin hocalarının hepsinin eline kadro verme, milli takım ve Barca'ya istemediği topçu ve hocanın getirilmemesinden çok öte artık bu sinsilik, iyi topçu ama rezil karakter. Bir de 1.70 boyu ile 1.97 adama gider yapmaz mı?!? Wego'yu salsalar mikrofonu yedirecek, haberi yok Kamil'in.
- 1 Beğeni
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: