Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2022 Dünya Kupası
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
hakem son dakikalar iyice mahvetti fasin son dakikadaki penaltısını nasıl izlemezler hayret
-
Fransa kazanırsa Mbappe 23 yaşında 2.dünya kupasına ulaşır dünya kupasını alırsa bu sene ballon dor’u da alır zaten. sezon sonunda 2 dünya kupası 1 ballon dor 1 şl(?) ve yaklaşık 250(şu an 222 golü var) gole sahip olabilir inanılmaz bi şey bu
Bir yorum yaz:
-
Adalet olmalı bir seferliğine de olsa ve tarihin en iyisi dünya kupası ile taçlandırmalı kariyerini. Mantık ise her bölgede çok güçlü olan Fransa'nın maçı alacağını söylüyor.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alper Erdoğan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi Amrabat iyi transfer falan yapar,bize düşeceğini hiç sanmıyorum valla keşke olsa
Cuk diye oturur bizim kadroya : )
Kupadan önce olsa yine bi nebze,artık stadın önünden bile geçmez
Edit. ounahi’yi diyormuşsun abi,o da geç bence artık
Vitrine çıkmadan bulmalıydı bizim fm player
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kadir Erdem Beceriklier tarafından GönderilmişAslı Alper Erdoğan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTakmadık abi, 2. Yarı yararlanamayacaksak napalım adamı
Yerine zaten transfer isteyecek hoca
3. Maç üst üste sakat sakat oynadı herif
Şaka yaopıyorum Alper sakın kızma bana...Oynamıyacaksa tabiiki gitsin de...Milli takımdanda da oynayacak bi zahmet...Dünya kupasında ayağın kopsada oynarsın...sonra gelip kulübünde yatarsın işin raconu bu zati...tasvip ediyomuyuz?Kesinlikle hayır...peki futbolcuların bizim tasvip etmememiz umrunda mı? kesinlike hayır...
Sen onu bunu bırakta şu 8 noyu isteyek...şenol Hoca bundan yeni bir talisca çıkartır...
Cuk diye oturur bizim kadroya : )
Kupadan önce olsa yine bi nebze,artık stadın önünden bile geçmez
Edit. ounahi’yi diyormuşsun abi,o da geç bence artık
Vitrine çıkmadan bulmalıydı bizim fm playerEn son düzenleyen Alper Erdoğan; 15-12-2022, 16:17.
Bir yorum yaz:
-
Ounahi turnuvanin basindan beri herkesin dikkatini ceken oyuncu oldu hakikaten. Dogru durust kimse de tanimiyordu, simdi 50 milyon. Angers, Ounahi ve Boufal'le ihya oldu resmen bu kupada.
Saiss'in zorlamasini ben de anliyorum, normaldir.
Oyun bakimindan Fransa yine 0. 2018'de de sifirdi, bu sene de sifir. Takir takir oynayabilecek kadro kontra oynuyor. Onlara ayarim, Arjantin'e de ayarim, kimi tutacagimi bilemedimMessi'ye bir kupa yakisir yine de. Ucunculuk de Fas'a yakisir.
- 1 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Ali Güneş tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFas’ın 8 numarası Ounahi daha 22 yaşında keşke alabilsekAngers'ta oynuyomuş...fransa ligide görmüş....Oyuncu temsilcisi Trivela...
İşaretleri görmüyormusunuz?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alper Erdoğan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTakmadık abi, 2. Yarı yararlanamayacaksak napalım adamı
Şaka yaopıyorum Alper sakın kızma bana...Oynamıyacaksa tabiiki gitsin de...Milli takımdanda da oynayacak bi zahmet...Dünya kupasında ayağın kopsada oynarsın...sonra gelip kulübünde yatarsın işin raconu bu zati...tasvip ediyomuyuz?Kesinlikle hayır...peki futbolcuların bizim tasvip etmememiz umrunda mı? kesinlike hayır...
Sen onu bunu bırakta şu 8 noyu isteyek...şenol Hoca bundan yeni bir talisca çıkartır...
Bir yorum yaz:
-
14 avrupa pasaportlu ve Avrupa dogumlu bir hoca ile yarı final gördüler. 3.dünya ülkelerinin klasik ezikliği yüzünden elendiler. Biz hala hollanda fransa belcika hafif kıpırdayan adamları futbol fukarası uber ligimize milyon euroluk kontratlarla getiriyoruz bu sacma yerli kuralı yüzünden.
Fransa milli takım gibi değil de bir kulüp gibi ne kompakt ne bela takım. Arjantin 120 dk gol yemezse bir ümit yoksa bunlara gol atmak imkansız.
Bir yorum yaz:
-
Dünya kupası finaline çıkma maçı varken kim takar kulüp takımını abi Saiss’in davranışı gayet normal yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı
- 1 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
Saiss zaten sakat gitti milli takıma ama bir futbolcu bacağınıda bırakacağını bilse bu tür maçlarda oynar. Bir daha dünya kupasında oynayamayacak. Çok ciddi bir şeyi yoktur umarım..
Bir yorum yaz:
-
Şimdi Turkıyeden bır futbolcu sakatlıgına ragmen dunya kupası yarı fınalınde oynasa kahraman
takımı ıcın Mıllı takımında oynamasa haın olur
veya mıllı takımı ıcın cok onemlı bır derbı macımızda sakatlıgını dusunerek oynamasa neler derdık
bıraz duruma gore bu işler
ama dunya kupasında belkı hayatında 1 defa bu sekılde oynayacak her futbolcu Saıssın yaptıgnı yapar
işin gercegı budur
- 1 Beğeni
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kadir Erdem Beceriklier tarafından GönderilmişMillet neden Saiss'e bu kadar taktı anlamadım...adam bizde sakatlandı..Kupadada sakatlandı...Herkes bi işveren havasında...
Yalnız gelirken şu 8 numarayı getirsin...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: