İnanılmaz ya adamlar buraya kadar sadece bir gol yedi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2022 Dünya Kupası
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Saisse için ağır ifadeler kullanırım ama sözleşmeli topçumuz yutkunayım biraz. Antalya maçına çıkmayışı şu maça sakat sakat çıkıp kendini uzun süreli sakatlaması. Caner Erkinden farksız benim gözümde. Beşiktaşa yakışmayacak karakterde biriymiş.En son düzenleyen Haktan Samurkas; 10-12-2022, 21:08.
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterİnanılmaz ya adamlar buraya kadar sadece bir gol yedi
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDele Alli muhtemelen izliyordur maçı, acaba ah ulan ben burda çok rahat oynardım diyormudur acaba?
Yorum Yap
-
Eskiden severdim ama Wegho'ya yaptığı uzaktan havlayan köpek gideri ile Messi'ye çok fena bilendim. Vergi kaçırma mevzuları, Ronaldinho'nun kulüpten uzaklaştırılması, Suarez, Neymar'ı istememesi, Arjantin hocalarının hepsinin eline kadro verme, milli takım ve Barca'ya istemediği topçu ve hocanın getirilmemesinden çok öte artık bu sinsilik, iyi topçu ama rezil karakter. Bir de 1.70 boyu ile 1.97 adama gider yapmaz mı?!? Wego'yu salsalar mikrofonu yedirecek, haberi yok Kamil'in.
- 1 Beğeni
Yorum Yap
Yorum Yap