Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

İnanılmaz ya adamlar buraya kadar sadece bir gol yedi

Yorum Yap

Saisse için ağır ifadeler kullanırım ama sözleşmeli topçumuz yutkunayım biraz. Antalya maçına çıkmayışı şu maça sakat sakat çıkıp kendini uzun süreli sakatlaması. Caner Erkinden farksız benim gözümde. Beşiktaşa yakışmayacak karakterde biriymiş.
      En son düzenleyen Haktan Samurkas; 10-12-2022, 21:08.

Yorum Yap

Aslı Ekrem Balkan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        İnanılmaz ya adamlar buraya kadar sadece bir gol yedi
        Onuda kendi kalelerine attılar

Yorum Yap

Kalecileri de çok iyi. İyi bir kalecin olmadan bir yerlere gelemiyorsun zaten

Yorum Yap

Dele Alli muhtemelen izliyordur maçı, acaba ah ulan ben burda çok rahat oynardım diyormudur acaba?

Yorum Yap

Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              Dele Alli muhtemelen izliyordur maçı, acaba ah ulan ben burda çok rahat oynardım diyormudur acaba?
              Çok değil son dünya kupasında yine bu turda 11 başlayıp golünü atıp İngiltere’yi yarı finale taşımıştı

Yorum Yap

saiss inaallah turnava bitince ben sakatim sezonu kapadim demez.

Yorum Yap

Adamlar bala g.te finale çıkıyor

Yorum Yap

Hırvatistan ilk yarı itibariyle hayal kırıklığı...

Yorum Yap

Orsato çok pro yedi Hırvatları...temiz

Yorum Yap

Adaletsiz futbol gerçekten şu Arjantin ite kaka gidiyor resmen.

Yorum Yap

Bari Brezilya'yı elemeseydiniz ayarsız eşşekler sizi!

Yorum Yap

Maradonadan dolayı dunya kupalarında arjantını olmazsa ıtalyayı tutardım
                            nefret ettım arjantınden bu turnuvada umarım fınalde patlarlar

Yorum Yap

fransa dümdüz eder arjantini.

Yorum Yap

Eskiden severdim ama Wegho'ya yaptığı uzaktan havlayan köpek gideri ile Messi'ye çok fena bilendim. Vergi kaçırma mevzuları, Ronaldinho'nun kulüpten uzaklaştırılması, Suarez, Neymar'ı istememesi, Arjantin hocalarının hepsinin eline kadro verme, milli takım ve Barca'ya istemediği topçu ve hocanın getirilmemesinden çok öte artık bu sinsilik, iyi topçu ama rezil karakter. Bir de 1.70 boyu ile 1.97 adama gider yapmaz mı?!? Wego'yu salsalar mikrofonu yedirecek, haberi yok Kamil'in.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X