Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2022 Dünya Kupası

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

messi denen pigme weghorsta aptalmı demiş maçın sonunda röportajda?

Yorum Yap

pic kurusu weghorst a mac sonu hakaret etmis. capsiz it. o boktan futbolunuzla umarim hak ettiginiz hezimeti yasarsiniz. donersin psg ne. hadsiz it.

Yorum Yap

Futbol dünyası işi gücü bıraktı, Messi efendiye dünya kupası kazandırmaya çalışıyor. Böyle olunca o adamdan da, o takımdan da feci halde tiksiniyorum. Yarı finalde hesabını keserler umarım Arjantin'in...

Yorum Yap

Ronaldo her zaman daha iyiydi zaten, yerden bitme boyundan büyük işlere kalkışmasın

Yorum Yap

Şerefsiz arjantinliler instagramdan Weghorst'a yükleniyor küfürler hakaretler ediyorlar

Yorum Yap

Messi Weghorst'a Bobo demiş. Ohoo messi uyuma bobo bizden gideli kaç sene oldu yaw

şaka maka bobo mal demekmiş.

Yorum Yap

Aguero'da kapa çeneni falan demiş Wegoya

Yorum Yap

Wegoya baya saldırıyorlar İnstagramdan

Yorum Yap

ben Hollandanin bu kadar kavgaya hazir olduğunu düşünmezdim kulubeye top vurduğunda hepsi iki arjantinliyi aldilar aşaği orda kirmizilar çıkmaması enterasandi mac uzatmaya kalinca arjantinliler hakemin üstüne yürüdü mesela orda da kırmızı çıkmadı

Yorum Yap

Bu adamı Mehmet Yıldız gibi kullandı futbol fakiri çapsız herif.

Kupa birden çok güzel hale geldi. Önce Brezilya'nın aldım dediği maçı vermesi sonra Arjantin'in epik galibiyeti çok güzel hale getirdi turnuvayı. Bugün de ben sanılanın aksine İngiltere tur atlar diyorum. Arjantin finalde artık ve bana göre İngiltere ile Portekiz yarı final oynar.

Bu dünya bize son bir Messi vs. Ronaldo izletir finalde.

Yorum Yap

el nesyri attı portekize

Yorum Yap

Fas'ın ne güzel 8 numarası var...İnsanda iyi 8 olmayınca, özeniyor insan be...

Yorum Yap

Fas olacak o finalde

Yorum Yap

Saiss sakatlandı. İki maçtır sakatlık geliyorum dedi zaten

Yorum Yap

Antalya macindan sakatlik yalaniyla kacmisti, dunya kupasinda simdi agir sakatlandi en az 1 2 ay oynamaz.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X