Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

?ek Cum. ve Letonya Ma?lar?n?n Aday Kadrosu A??kland?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Benim janjanl? fatih'ime sald?rd?lar..

Yorum Yap

Maalesef ?lke olarak her alanda kendimizi dev aynas?nda g?rmemizin sonucu bu durumlar ile kar?? kar??ya kal?yoruz.

Yorum Yap

?ek'lerin sa? bekini be?endim ben.

Yorum Yap

Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          Aslı Alper Aydogmus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
          ?yle totem mi olur fil?zz ?? Orhan gencebay capsi geliyor bak ona gore...

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
          Abi yaptim valla, oldu olmadi, kismet
          g?rd?n m? toteminde tutmadi..

Yorum Yap

?lk gol? biz att?k ama. Nas?l sa?ma bi futboldu. Su?lu ben de?ilim bana ne bana ne

Yorum Yap

?lk gol? biz att?k ama. Nas?l sa?ma bi futboldu. Su?lu ben de?ilim bana ne bana ne
              filiz: onu bunu bilmem ben.. ilk g?l?nmeyen esprinde orhan abi geliyor.

rezalet futbol
              rezalet lig
              rezalet t?rk spor ortami

schuster " t?rkiyede 1960 larin futbolu oynaniyor " dedigin de gerceklere kapamisti kulaklarini meshur cok bilmis spor medyasi

sadece o g?nk? s?z bile
              bug?n her seyi anlatmaya ?zetlemeye yetiyor..

Yorum Yap

hakem de bizim t?rk hakemleri aratmad?, 1 penalt? 2 tande gole giden pozisyona ofsayt ?ald?

Yorum Yap

Sonucta Turk futbolcular bu kadar da berbat degil. Nezaman saglam bir hoca gelir ve torpil biterse ozaman basari gelir.

Yorum Yap

Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    Terim'in ironi yapt???n? d???nm??t?m. Ama adam harbi harbi iyi oynad?k demi? ya la.
                    ilk yari gayet gayet iyidik.ikinci yari ise berbattik..

Yorum Yap

Toraman, resmi Twitter adresinden "Her milli ma?tan sonra kaybedince su?lu birileri! Ama kazan?nca Kahraman tek ki?i!" yorumunda bulunurken kafalarda soru i?aretleri b?rakt?.

bu laf?n adresi terim san?r?m. iyi ?akm?? toraman

Yorum Yap

bence gruptan hollanda ve izlanda cikacak. ?zlanda koptu gidiyor resmen

Yorum Yap

Kalan ma?larda 13-17 puan aras? al?r T?rkiye, o da yeterli olmaz gruptan ??kmak i?in. O y?zden, bu eleme de yalan oldu diyebiliriz ?imdiden.

Yorum Yap

ben milli tak?mdaki futbolcular?n ma?lar? ciddiye almad???n? d???n?yorum. ?yle aman aman bi hedefleri yok milli tak?mla ilgili, ?u turnavaya kat?l?r?z yar? final oynar?z vs.
                            idare ediyorlar i?te

Yorum Yap

arada bir kazan?n la.
                              fazla de?il bak. arada bir.

Yorum Yap

Aslı Bilal Gulsen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                ?spanya y?llard?r barselonan?n kadrosuna ek yap?p ayn? mantaliteyle oynay?p kupa kazand?lar. Keza bizim 2002 kadromuz da ?yleydi d?nya kupas?nda. Ba?ar?l? bir gs nin ?st?ne iyi oyuncular? monte etmi?lerdi. ?imdi de be?ikta? ?lkenin en iyi ve en h?zl? top oynayan tak?m?. Olcay g?khan o?uzhan ersan ve tolgan?n banko oynamas? laz?m. 4-4-2 bizim oynad???m?z sistemi oynatmal? hoca. ?ift forvetten biri pektemek olurdu ama ?imdi arda-umut olabilir. Orta alan olcay g?khan ozi ve art?k libero kim kald?ysa o. Defans d?rtl? belli zaten. Yani ?nceki ma?ta da bunu yapmal?yd?. En az risk al?p en garanti kadro b?yle olur milli tak?mda. Hatta ben cenk i cag?r?rdm pektemek sakatlan?nca. 7 futbolcu ?a??rd?ysan oynatacan ki fark yarats?n bi i?e yaras?n.
                                Kendimi al?nt?l?yorum. Tolgan?n ?n?nde ersan oynamal?yd?. Ortada ozi topal oynamal?yd?. Oyuncular da de?il hata fatih terimdeydi ayr?ca. Adam kaostan besleniyor. Gene bi?eyler yaratmaya ?al??t? ama olmad?. Statik durumlarda bi ?ey ba?aram?yor fatih terim. Mustafa denizli turnuvaya kadar y?netsin tak?m? turnuvada fatih terim als?n anca ?yle ba?ar?l? oluruz

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X