Fenere canlidan bastim artik herturlu uzulmem en azindan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
ne bileyim burada arkada?lar ?yle bir anlat?yorlar ki feneri ,bende zannettim wolsburg falanla oynuyorlar.Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisarAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener kiminle oynuyor.Ben anlamad?m rakip kim.
Yorum Yap
-
Uzatmalarla beraber 15 dakika daha var.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkac dakika var daha mustafaAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaz?r m?s?n?z son dakika gollerine Fener'in ?
Not : Cenan ismini kullan?yorum , Mustafa denilince bi garip oluyor. Al??k?n de?ilim ondand?r.
Dip Not: siz istedi?iniz gibi hitap edin [emoji23]
Yorum Yap
-
Rakip berbat zaten bir Bilal-Gekas var.Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterne bileyim burada arkada?lar ?yle bir anlat?yorlar ki feneri ,bende zannettim wolsburg falanla oynuyorlar.Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterakhisarAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener kiminle oynuyor.Ben anlamad?m rakip kim.
Yorum Yap
-
mustafa g?zel isim soyadinda diyor zaten adig?zelAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUzatmalarla beraber 15 dakika daha var.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkac dakika var daha mustafaAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaz?r m?s?n?z son dakika gollerine Fener'in ?
Not : Cenan ismini kullan?yorum , Mustafa denilince bi garip oluyor. Al??k?n de?ilim ondand?r.
Dip Not: siz istedi?iniz gibi hitap edin [emoji23]
Yorum Yap
-
Olmaz o bizim i?imiz..Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar 90'da atar, fenerin yenilmezli?i de gider.
Yorum Yap
Yorum Yap