Antep ba?kan? isyan ediyor...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUefa art?k bu i?lere el atmal?. Tenis gibi her tak?m?n 3 kere penalt? gibi kritik kararlara itiraz hakk? olmal?. Koca 90 dakika m?cadele et sonra densizin biri yandan ??k?p milletin hakk?n? ?als?n. Sonra futbol bu hatalarla g?zel. Oldu amk
Yorum Yap
-
Aslı Yunus Alp Sutculer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize en son ne zaman penalt? verildi ? Ben resmen unuttum art?k hi? hat?rlam?yorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yasin Teke tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan R?dvan ??km??s?n futbol konu?uyorsun bir de.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yunus Alp Sutculer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize en son ne zaman penalt? verildi ? Ben resmen unuttum art?k hi? hat?rlam?yorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ger?ekten ?ok yaz?k.
iyi tak?m olsak ne olacak nas?l ?ampiyon olacaks?n bu ligde? http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-128
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUefa art?k bu i?lere el atmal?. Tenis gibi her tak?m?n 3 kere penalt? gibi kritik kararlara itiraz hakk? olmal?. Koca 90 dakika m?cadele et sonra densizin biri yandan ??k?p milletin hakk?n? ?als?n. Sonra futbol bu hatalarla g?zel. Oldu amk
Yorum Yap
Yorum Yap