Aslı Yakup Hasanusta tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
bu Drenthe midir nedir Adam Tek ba??na oynuyor yaa...2-1 oldu bu arada..
nas?l erciyese geldi anlamad?m.feda senesinde alm??t?k u?a?a biniyodu adam samet efendi veto etmi?ti.o zaman formdayd? ?imdi bu formsuz hali d???n art?k m?kemmel futbolcudur benim g?z?mde ?zel seyircisiyim
Aslı Ak?n Aksoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
nas?l erciyese geldi anlamad?m.feda senesinde alm??t?k u?a?a biniyodu adam samet efendi veto etmi?ti.o zaman formdayd? ?imdi bu formsuz hali d???n art?k m?kemmel futbolcudur benim g?z?mde ?zel seyircisiyim
?ok k?vrak..?ok seri..D?zg?n bir tak?mda fena i? yapar..
Bakal?m Bir Akhisar-Gekas etkisi olu?acak m?..Takip edelim biraz..
Ge?en Lig Tv'de Drenthe'nin hikayesi vard?. Adam? Real Madrid taraftar? yuhlam?? bir ma?ta o g?nden sonra futbola k?sm?? psikolojik sorunlar ya?amaya ba?lam??. Ondan sonra da kariyeri g?n ge?tik?e dibe do?ru gitti. Bu adam? tekrar futbola d?nd?recek tek ?lke T?rkiye'dir iyi ki gelmi? demi?tim ?yle olacak gibi g?r?n?yor. ?ok h?rsl? istekli g?r?n?yor. B?yle devam ederse b?y?k i?ler yapar.
Aslı Ak?n Aksoy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
yok abi bu adamlar puan kaybetmiyor.. sampiyon olmak istiyorsak kadik?ye yenilgisiz t?m maclari kazanarak gidicez ve feneri kadik?yde yenicez baska bir yolu yok
Yorum Yap