Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
do?ru bulmuyorum bu d???nceni verdi?in ?rnekten gidersek bahsetti?in abdullah avc? 4 tane att? gs ye biz 10 ki?iyken yenildi bu sene,okan buruk zaten elle tutulur kayda de?er bir hocal??? yok b?y?k ma?larda oynatma stretejisi yok b?y?k tak?mlara s?rekli yeniliyor zaten, mesela biz ?ifolu antalyay? aral?ks?z 6 7 sene yendik her ma?ta berabere bile kalmad?k son iki y?ld?r ise y?netti?i hi? bir tak?m?n? yenemedik rize olsun gen?ler olsun, okan bu ma?? gs li oldu?u i?in de?il yetersiz oldu?u i?in kaybetmi?tir hi? bir hoca ben bu tak?m? tutuyorum yat?y?m bunlara anlay??l?yla y?netmez tak?m?n? kald? ki gs hoca aray???nda ve okan?n tak?m?yla yakalayaca?? formla gs nin ba??na bile ge?me ihtimali varken.Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbdullah Avc? , B?lent Korkmaz , Okan Buruk , Arif Erdem, Kesinlikle G.Saray'dan Puan alamaz bunu herkez b?yle bilsin bu Adamlar Real Madrid'i Barcelona'y? ?al??t?rsa yine G.Saray Yener ....
Yorum Yap
-
Aynen ?yle,bide bizim kaybettiklerimiz ma?lar? g?r?yorum,insan ??ld?r?yor....Aslı Adem Coskun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu fenerle gsnin toplad?klar? beles puanlardan biktim
Yorum Yap
-
Ma? belki olimpiyatta oynan?rAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs ba?kan?na; Be?ikta? gs ma??n? Konyada oynamak istiyor d???nceniz nedir diye soruldu. Verdi?i cevap biz T?rkiyenin her yerinde oynar?z oldu bakal?m zaman ne g?sterecek.
Yorum Yap
-
Yok art?k... Bakal?m renkli medya bunu ne kadar g?ndeme getirecek?Aslı Huseyin Aslan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
ayr?ca bu penalt?y? hat?rlars?n?z han? drogba d?sar? atm?st? da bilerek d?sar? att? demislerdi!! hakem ayn? hakem
http://www.milliyet.com.tr/-hakemden...7-skorerhaber/
Yorum Yap
-
Yemin ediyorum bo?u bo?una oynuyoruz ?u kodumun liginde....Aslı Huseyin Aslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterayr?ca bu penalt?y? hat?rlars?n?z han? drogba d?sar? atm?st? da bilerek d?sar? att? demislerdi!! hakem ayn? hakem
http://www.milliyet.com.tr/-hakemden...7-skorerhaber/
Yorum Yap
-
U?ur k?rm?z? g?rd??? i?in kupada ?ekecek cezas?n? ama Bilal sar? kart cezal?s? Gs ma??nda yok. Bug?n Gs'ye transfer olmak isterim falan diye a??klama yapm?? bir de. ?nsan ku?kulanmak istemese bile ku?kulan?yor b?yle a??klamalardan sonra.Aslı Veli Ozbolat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGelecek hafta U?ur ve Bilal K?sa'n?ngs ma??nda cezal? oldu?u do?ru mu?
Yorum Yap
-
ge?en sene febe son dk golleriyle ?ampiyon oldu,Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen b?kt?m art?k bu rengi bozuklar?n bele? puanlar almalar?na.
bu sene de ?aibenin 11 ma?ta 3 ma? son dk gol? ile galibiyeti oldu..
Yorum Yap
Yorum Yap