Yeni hocayla her tak?m ??k??a ge?er bunlar?n ??k??? buysa bir yol olmaz, ben iki tak?m?n da daha rahat kazanaca??n? d???nm??t?m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Veli Ozbolat tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertelles topu kapt?r?nca arkadan ?ekip faul yapt? ama sar? vermedi. Bu hakem de?il miydi Olcay'?n omuzdan tutup hemen elini ?ekti?i pozisyonda sar?y? veren. Ne de?i?ti arkada? anlam?yorum. Bir de tesad?fen gol olur diye Gekas'?n kafas?na vuruyorlar frikik veremiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Arda Yildirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Yalan?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? 2-1 e geldikten sonra Akhisar kaleye yakla?amad?. Futbolsuz 5 dk ge?ti. Biz olsak heralde kalemizde 2 pozisyon s??d?rm??t?k bu s?reye.
Yorum Yap
-
Aslı Veli Ozbolat tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertelles topu kapt?r?nca arkadan ?ekip faul yapt? ama sar? vermedi. Bu hakem de?il miydi Olcay'?n omuzdan tutup hemen elini ?ekti?i pozisyonda sar?y? veren. Ne de?i?ti arkada? anlam?yorum. Bir de tesad?fen gol olur diye Gekas'?n kafas?na vuruyorlar frikik veremiyor.En son düzenleyen Mehmet Ali Bulut; 07-12-2014, 12:38.
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben art?k ciddi ciddi ??phelenmeye ba?lad?m. bu fb kalecileri sat?n al?yor galiba.b?yle gol yenir mi. bir de?il iki de?il bir s?r? ?rnekleri var bu i?in...
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben art?k ciddi ciddi ??phelenmeye ba?lad?m. bu fb kalecileri sat?n al?yor galiba.b?yle gol yenir mi. bir de?il iki de?il bir s?r? ?rnekleri var bu i?in...
Zaten en kritik mevki kale kaleciyi satin al di?er oyuncular d?nya karmasi olsun gene kazanirsin ...
bende katiliyorum hep mi bunlara denk geliyor abi kalecilerin yaptigi hatalar ben hic dumadim son zamanlarda fener macindan sonra rakip kaleci kalesinde devlesti fener puan birakti lafini ...
aksine kalecilerin fenerle oynuyoruz diyip iyi motive olup iyi mac cikarmalari lazim bize oldu?u gibi mesela...
Yorum Yap
-
?ener ofansi iyi yapabilen bir bek ama tak?m savunmas? nas?l ona pek dikkat etmedim. topla ili?kisinin iyi oldu?u ?ok net.
as?l ?nemli olan bug?n Bursaspor 11 inde 3 tane 18 de ise 7 tane alt yap?s?ndan ??km?? futbolcu olmasi. Ve hepside yerli standard?n?n ?st?nde futbolcular.
Ertu?rul var mesela yemeklerde G?lc?kl? kendisi 3 sene ?nce ald?lar G?lc?kspordan ?ocuk suan ya? kategorisinde avrupanin iyileri aras?nda g?steriliyor.
Yorum Yap
Yorum Yap