Aslı Veysel Yava? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Tayfun Yazgan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMustafa abi son ?ampiyonlukta da isabetli tahminler yap?yordu ben al??t?gim o y?zden 2 hafta ?nce puan kaybetti?imizde ?ampiyonluktan bahsediyorum diye bana kizanlar vard?. H?l? daha ?ok yolumuz var derbiyi de kimse ?l?m kal?m ma?? gibi g?rmemeli
ba?kan senin ge?irzinhonun gif halini koyar m?s?n, bulamad?m ben =)
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEl kabirin foto?raf nedir ?yle ya?
Abi alsak ya la fiyat? uygunsa? Nas?lsa yabanc? s?n?r?da yalan oluyor. Y?rekten oynar valla. Gelsin tak?ls?n.
Yorum Yap
-
Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbiz koyarsak diego'da gider ismail'de gider emenike'de gider
Kadro revize edecekler. Biz bunlara koyarsak; dagilirlar ve toparlanmalari cok zor olur. Ki bizim koymamiz demek, gs nin ikinciligi forse etmesi demek. Cl den de olucaklarki sicak paralari yok. Baksana acun macun yalaniyorlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerliler s?y?rd? galiba
Ayr?ca arkada?a kat?l?yorum. ?erefsizsiniz.
Yorum Yap
-
yaln?z antudakiler hakkatan sap?tm??lar , sadece 3-5 ki?i de?il hep bir a??zdan ?n?m?zdeki hafta be?ikta?a yenilelim diyor. yahu bunlar nas?l taraftar b?yle. aram?zda b?yle insanlar? d???nemiyorum bile.
?rne?in haftaya fenere yenilelim galatasaray olaca??na fenerbah?e olsun diyen bir ki?i ??kmaz aram?zda.
Yorum Yap
Yorum Yap