Arkada?lar nas?l onlarla bizim top?ular? koyasl?yorsunuz anlamad?m?
Bizim bel?ika d?n??? u?rayca??m?z bi evini bile yok!direk ankaraya gecerek yollarda s?r?n?yor bu ?ocuklar. Ailelerini bile g?remiyorlar.
Bizim dolays?yla bi ambians?m?z,atmosferimiz bile olu?muyo.
Sel?uk un att??? goldeki forseyi olcay ?nceden ingilterede yapt?..benim top?ular?m hepsindende iyidir nazar?mda..
hangi akla hizmet bu ma?tan puan kayb? bekliyordunuz anlamad?m.
adamlar fenere kaybetmi? bu ma?ta evinde puan kaybetse d??arda kalacak kaybettirirler mi. hemde rakip hoca apoyken.
b?lent daha ilk 10 dakikada rakibe 2 sar? vererek niyetini zaten belli etmi?ti. e penalt?y? da ?almad? g?revini tamamlad? daha ne yapacak.
penalt? de?il diyenler var ne olmas? laz?m penalt? olmas? i?in. ceza sahas?nda olmasa o harekete faul vermeyecek miydi. ceza sahas? i?inde diye veremedi i?te yemedi.
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ben ?ahsen ?ampiyonlu?a inanm?yorum .. sen git Bal?kesire puan kaybet sonra ?ampiyon olmak iste.. Bu kadar kritik haftalarda art?k her puan ?nemli.. ne kadar puan fark? olursa o kadar iyi bizim i?in. . Bunlar ne yap?p ne ediyor ma?lar? al?yorlar. .Derbi ma?larda zaten 3 puana yak?nlar..
?stemeyerek diyorum kaliteli oyuncumuz 3. . Tore ba sosa ..
Necip serdar veli Olcay ve hala umut ba?lad?m?z O?uzhanla olmaz.. elin o?lu 18 19 la ?ampiyonlar ligi ma??na ??k?yor tak?r tak?r oynuyor.
Biz hala g?ya pi?cek filan felan bekliyoruz.. inler kaboul gibi oyuncular? al?rsan ozaman kaliteli olur. .
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Simdi bu mac satilmadi mi ? Ulan onunden geciyor top resmen birakti adam ayip ayip
Ma?tan ?nce yazm??t?m Abdullah Avc? , B?lent Korkmaz , Okan Buruk , Arif Erdem, Kesinlikle G.Saray'dan Puan alamaz bunu herkez b?yle bilsin bu Adamlar Real Madrid'i Barcelona'y? ?al??t?rsa yine G.Saray Yener ..
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Arkada?lar nas?l onlarla bizim top?ular? koyasl?yorsunuz anlamad?m?
Bizim bel?ika d?n??? u?rayca??m?z bi evini bile yok!direk ankaraya gecerek yollarda s?r?n?yor bu ?ocuklar. Ailelerini bile g?remiyorlar.
Bizim dolays?yla bi ambians?m?z,atmosferimiz bile olu?muyo.
Sel?uk un att??? goldeki forseyi olcay ?nceden ingilterede yapt?..benim top?ular?m hepsindende iyidir nazar?mda..
Y?ld?ray kardesim
bende senin yorumunu anlayamad?m
20 y?ld?r ayn? laflar edilir
fb ve gs bile kendilerini bu kadar abartm?yor
kendi futbolcusunu bizim kadar k?t?leyen yoktur
gel gor ki y?llard?r ?s? o abart?lan tak?mlar g?t?r?yor demek m? abart?lm?yor
stad atmosfer eyvallahta bunlar bizim ger?eklerimizi de?i?tirmiyor
demba ba t?re oynad??? zaman ki sosa bunlar d???nda kac tane Cok kaliteli oyuncu var
defansimiz Serdar Franco ersan opare biz hala stad atmosfer diyoruz
stadsizliga paras?zl??a ragmen iyi geldik ama kadromuz yetersiz digerlerinden iyi demek filan ger?ek?i degil
Yorum Yap