Fenere canlidan bastim artik herturlu uzulmem en azindan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener kiminle oynuyor.Ben anlamad?m rakip kim.
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaz?r m?s?n?z son dakika gollerine Fener'in ?
Not : Cenan ismini kullan?yorum , Mustafa denilince bi garip oluyor. Al??k?n de?ilim ondand?r.
Dip Not: siz istedi?iniz gibi hitap edin [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener kiminle oynuyor.Ben anlamad?m rakip kim.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaz?r m?s?n?z son dakika gollerine Fener'in ?
Not : Cenan ismini kullan?yorum , Mustafa denilince bi garip oluyor. Al??k?n de?ilim ondand?r.
Dip Not: siz istedi?iniz gibi hitap edin [emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkhisar 90'da atar, fenerin yenilmezli?i de gider.
Yorum Yap
Yorum Yap