gs yenmesin her t?rl? pislik d?ns?n b?t?n h?rs?zlar , it ,k?pek vb ger?ek kimli?iyle sahada yerini als?n . sar?lar k?rm?z?lar havada u?u?sun fb seyircisi sahaya girsin vb
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs yenmesin her t?rl? pislik d?ns?n b?t?n h?rs?zlar , it ,k?pek vb ger?ek kimli?iyle sahada yerini als?n . sar?lar k?rm?z?lar havada u?u?sun fb seyircisi sahaya girsin vb
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan ??yle le? Stadlar? g?r?nce Vodafon Arena y? d???nemiyorum saha yak?nl?g? Akustigi
E?er o atmosferi yakalayabilirsek ben kolay kolay ma? kaybedece?imizi d???nm?yorum Vodafone' da. Isl?k ve u?ultu olmak ?art?yla tabi. Rakip h?cumdayken t?rk? s?yleyerek de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan ??yle le? Stadlar? g?r?nce Vodafon Arena y? d???nemiyorum saha yak?nl?g? Akustigi
E?er o atmosferi yakalayabilirsek ben kolay kolay ma? kaybedece?imizi d???nm?yorum Vodafone' da. Isl?k ve u?ultu olmak ?art?yla tabi. Rakip h?cumdayken t?rk? s?yleyerek de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfb Volkan, G?khan, Egemen, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Emenike, Diego, Sow
gs Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Sel?uk, Olcan, Burak, Sneijder, Umut
hamit selcuk olcan burak gs nin k?zarma ihtimalleri + sabri ma?ta neden k?rm?z? kart yedi?ini anlamayan adam
Yorum Yap
Yorum Yap