Caner'le Volkan'? atmaya yemedi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan baklava koymaya gittim 1-1 olmu?
Eyvallah abi ben yine giderim de benden ?t?r? oldu?unu sanm?yorum. Olsayd? Be?ikta? ma?lar?nda hep bir ?eylerle u?ra??rd?m
Yorum Yap
-
Aslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4 sar? 1 k?rm?z? bir aleyhte penalt? mete kalkavan'a helal olsun.
+ ge?mi? olsun.
2 sene ma? alamaz art?k. hakemlik kariyeri biraz ara verecek.
Yorum Yap
-
Aslı Ferhat U?urlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
https://pbs.twimg.com/media/BzH91X4IgAA_b_K.jpg
Yorum Yap
-
Aslı Ferhat U?urlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4 sar? 1 k?rm?z? bir aleyhte penalt? mete kalkavan'a helal olsun.
+ ge?mi? olsun.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ferhat U?urlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Yuce tarafından Gönderilmiş Mesajı göster4 sar? 1 k?rm?z? bir aleyhte penalt? mete kalkavan'a helal olsun.
+ ge?mi? olsun.
Yorum Yap
-
Fenerbahce ve Galatasaray'li oyuncularin hakemlere oynamalari cok cirkin bir hal aldi artik. Adamlar bariz kararlara bile en az 3 kisi ile yogun baski uyguluyorlar hakeme. Turk futbolunun gelisememesinin temel sebebi eyyamciliga alismis, alistirilmis bu iki takimdir. Hakemlerle basari elde ettiklerini bildiklerinden bu faktoru ana stratejilerinin onemli bir parcasi haline getiriyorlar. Namuslu bir federasyon ve hakemler topluluguyla (elbette haysiyetli ve serefli bir spor medyasiyla) adam olur bu lig; aksi halde her gecen sene kokusmusluk seviyesi artar. Tottenham macinin hakemini cok begendik hepimiz; fakat, o adam bizim ligde bu sekilde yonetmeye kalksa tribunler galeyana gelir.
Yorum Yap
-
?ok garip Gs'li oyuncular ba?ta Melo, neler yap?yorlar ben hi? kart verdiklerini g?rmedim kolay kolay. Ki Bekir'in pozisyonu k?rm?z? kart de?il bence. Tehlikeli kald?rd? ama tekme atmad?, s?rtt? aya??. Ben ?yle g?rd?m yani tekrar izlemem laz?m belki de. Ama Bursa ma??nda bizim oyuncular?n kafas?na kafas?na at?lan tekmelere kart g?stermeyen de bu hakemlerdi. Ne biliyim garip. Umar?m ikinci yar? eyyam yap?p fenere hediye etmez ma?? haysiyetsiz herif
Yorum Yap
Yorum Yap