Kisa bana ?u kart olay?n? anlat?r m?..
Ligde cezal? duruma d??ersen bir sonraki kupa ma??nda oynayabilirmisin? cezay?da ozaman bir sonraki lig ma??ndam? cekiyorsun? peki kupa ma??nda k?rm?z? yersen ne oluyor
Yarin soyle son dakikalara kadar gol bulamayalim, direklerden donsun, kaleci hayatinin macini oynasin, Olcay sac bas yoldursun.
90+larda Sosa bir koysun soyle yay ustunden, citank diye ses gelsin direkten iceri. Umutlarini kira kira, en iyi senaryo olur.
dun ?zg?r yankayaya k?z?yodum bugunki bar?s ?imseki gorene kadar
hakem s?ralamamda kesinlikle en kotusu bar?s s?msek bu adama fifa kart? nas?l vermi?ler hayret
Bug?n gen?ler 1-0 ?ndeyken net penalt?s? verilmedi , sonra 1-1 oldu
1-0 ?ndeyken 2 tane net penalt?s? verilmedi. Birisi kornerden gelen topa elle m?dahele ediyor, di?eri ise o kadar a??k ki o pozisyona penalt? vermeyen hakeme bir daha ma? vermeyeceksin. Hakemlerin bu kadar bariz hatalar yapmalar? cezas?z kalmamal?.
Ayr?ca bu haftaki b?t?n ma?lar? seyrettim, bizim kazand???m?z penalt?n?n benzeri en az 3-4 tane penalt? verilmemi?. HAkemler inan?lmaz k?t? ma?lar y?netiyorlar.
Bug?n gen?ler 1-0 ?ndeyken net penalt?s? verilmedi , sonra 1-1 oldu
1-0 ?ndeyken 2 tane net penalt?s? verilmedi. Birisi kornerden gelen topa elle m?dahele ediyor, di?eri ise o kadar a??k ki o pozisyona penalt? vermeyen hakeme bir daha ma? vermeyeceksin. Hakemlerin bu kadar bariz hatalar yapmalar? cezas?z kalmamal?.
Ayr?ca bu haftaki b?t?n ma?lar? seyrettim, bizim kazand???m?z penalt?n?n benzeri en az 3-4 tane penalt? verilmemi?. HAkemler inan?lmaz k?t? ma?lar y?netiyorlar.
Ek olarak bursa'ya bir k?rm?z? kart? kesinlikle es ge?ti skor 1-1 ken. Maraton ?n?nde adam?n dizine taban bast?. (Bizim Motta'n?n 1 t?k alt?nda ?iddet olarak)
Yorum Yap