Aslı Ahmet Tutku Sedir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı R?dvan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHamzao?lu : Serdar Azizi istiyoruz
haftaya rakip bursa
Yorum Yap
-
Aslı R?dvan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHamzao?lu : Serdar Azizi istiyoruz
haftaya rakip bursa
Yorum Yap
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunca y?ld?r izliyorum bu seneki gibi bi tablo g?rmedim ligde,biz b?yle iyi giderken di?er ikisinin birden bu ?ekilde iyi gitmesi ?anss?zl???m?zdan ba?ka bi?ey de?il,bu y?l da ?ampiyonluk zor g?r?n?yo bu gidi?le.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunca y?ld?r izliyorum bu seneki gibi bi tablo g?rmedim ligde,biz b?yle iyi giderken di?er ikisinin birden bu ?ekilde iyi gitmesi ?anss?zl???m?zdan ba?ka bi?ey de?il,bu y?l da ?ampiyonluk zor g?r?n?yo bu gidi?le.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDk 22 Mehmet Ekici frikikten g?zel bir gol att?. TS:1 Erciyes:0
Yorum Yap
-
Aslı Ak?n Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterah ?u ekiciyi almad?k zaman?nda bug?n att??? gol i?in demiyorum sakatl?k ge?irdi diye baya g?zden d??m??t? eski g?nlerine d?nd? ts'de.milli tak?mda banko oynar bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap