Gs ?ok iyi h?cum pres yap?yor adamlar? sahalar?na hapsettiler a??k?as? ben bu kadar iyi futbol beklemiyordum. ?imdi art?k bizim tak?m?n ?ok ko?uyor bu y?zden z?rt p?rt adamlar y?rt?l?yor tezi ??r?m?? oluyor. Bizim baz? adamlar y?rt?kta hattrick yaparlarken bunlar?n 4 hafta oynayamaz denilen adamlar? ilk 18 e giriyor. K?mse kusura bakmas?n bu kadar ?ok sakat veren tak?m ?ampiyon felan olamaz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ?ok iyi h?cum pres yap?yor adamlar? sahalar?na hapsettiler a??k?as? ben bu kadar iyi futbol beklemiyordum. ?imdi art?k bizim tak?m?n ?ok ko?uyor bu y?zden z?rt p?rt adamlar y?rt?l?yor tezi ??r?m?? oluyor. Bizim baz? adamlar y?rt?kta hattrick yaparlarken bunlar?n 4 hafta oynayamaz denilen adamlar? ilk 18 e giriyor. K?mse kusura bakmas?n bu kadar ?ok sakat veren tak?m ?ampiyon felan olamaz.
O Kadar da de?il abi, Adamlar her zaman b?yle yap?yorlar. Derbilerden ?nce olsun, normal ma?larda olsun. Burak bu ma?? ka??r?r diyorlar, ama oynuyor. Klasikle?en bir ?ey.
Melo'yu atmad? hakem bu arada, Emre ?olak kayd?, sar? bile vermedi. Bili?'in g?r??? de tutuyor. Hakemler bize kart vereceklerinde kovboy gibi h?zl? davran?yorlar demi?ti.
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ?ok iyi h?cum pres yap?yor adamlar? sahalar?na hapsettiler a??k?as? ben bu kadar iyi futbol beklemiyordum. ?imdi art?k bizim tak?m?n ?ok ko?uyor bu y?zden z?rt p?rt adamlar y?rt?l?yor tezi ??r?m?? oluyor. Bizim baz? adamlar y?rt?kta hattrick yaparlarken bunlar?n 4 hafta oynayamaz denilen adamlar? ilk 18 e giriyor. K?mse kusura bakmas?n bu kadar ?ok sakat veren tak?m ?ampiyon felan olamaz.
O Kadar da de?il abi, Adamlar her zaman b?yle yap?yorlar. Derbilerden ?nce olsun, normal ma?larda olsun. Burak bu ma?? ka??r?r diyorlar, ama oynuyor. Klasikle?en bir ?ey.
Melo'yu atmad? hakem bu arada, Emre ?olak kayd?, sar? bile vermedi. Bili?'in g?r??? de tutuyor. Hakemler bize kart vereceklerinde kovboy gibi h?zl? davran?yorlar demi?ti.
Yorum Yap
-
Sorma abi, bu k?t? oldu. Kadroya 2 ki?i daha transfer edebilsek Orta Saha, 3 kulvarda oynayaca??z ne de olsa. ?u durumlara d??meyiz en az?ndan
Sakatl?klar, ?imden mi kaynaklan?yor, ba?ka bir ?eyden mi bilinmez ama Karanl?k'?n yan?na 2 tane daha Uzman al?ns?n demi?ti yorumculardan biri. Do?ru demi?..
Yorum Yap
Yorum Yap