Aslı Ahmet Tutku Sedir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Serdar 11'de oynuyor mu bursada ?Aslı R?dvan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHamzao?lu : Serdar Azizi istiyoruz
haftaya rakip bursa.gif)
Yorum Yap
-
hep ayn? taktik namussuzlar yaAslı R?dvan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHamzao?lu : Serdar Azizi istiyoruz
haftaya rakip bursa.gif)
Yorum Yap
-
Her sene ayn? olay ya?an?yor.Biz belli d?nem iyi gidiyoruz,renkliler de k?t? gittikleri d?nemi hakemle,?ansla falan bir ?ekilde atlat?yorlar.Sonra forma girdiklerinde bide hakem oyunlar?yla fark? a??yorlar.Yine klasik senaryo devam ediyor...Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunca y?ld?r izliyorum bu seneki gibi bi tablo g?rmedim ligde,biz b?yle iyi giderken di?er ikisinin birden bu ?ekilde iyi gitmesi ?anss?zl???m?zdan ba?ka bi?ey de?il,bu y?l da ?ampiyonluk zor g?r?n?yo bu gidi?le.
Yorum Yap
-
Bu ka??nc? ya,ka? kere yap?yor bu adam bunu ama ligde en ?ok k?rm?z? kart? Be?ikta?l?lar g?r?yor hep.Adam?n burnuna dokunuyosun k?rm?z? veriyorlar ?u adam?? g?rm?yorlar.Aylarca 3 sar? kartla oynay?p ceza yemiyor.Adaletini sevdi?imin ?lkesi...Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
bu sene puan baraj? ?ok y?kseldi ondan bahsediyorum,ge?en sene fener ilk yar?y? bizle a?a?? yukar? ayn? puanda bitirmi?ti ama en yak?n rakibine 7-8 civar? bi puan fark? atm??t?,biz bu sene puan olarak ?ok iyi olmam?za ra?men fark atmay? b?rak gerideyiz,??nk? ?? tak?m da s?rekli seri galibiyetler al?yo.Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer sene ayn? olay ya?an?yor.Biz belli d?nem iyi gidiyoruz,renkliler de k?t? gittikleri d?nemi hakemle,?ansla falan bir ?ekilde atlat?yorlar.Sonra forma girdiklerinde bide hakem oyunlar?yla fark? a??yorlar.Yine klasik senaryo devam ediyor...Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunca y?ld?r izliyorum bu seneki gibi bi tablo g?rmedim ligde,biz b?yle iyi giderken di?er ikisinin birden bu ?ekilde iyi gitmesi ?anss?zl???m?zdan ba?ka bi?ey de?il,bu y?l da ?ampiyonluk zor g?r?n?yo bu gidi?le.
Yorum Yap
-
Zaman?nda ke?ke alsayd?k bi ara isimi bizle ge?tiginde ?ok istiyordum ama olmad?Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDk 22 Mehmet Ekici frikikten g?zel bir gol att?. TS:1 Erciyes:0
Yorum Yap
-
Yaz transfer D?neminde cincondaAslı Ak?n Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterah ?u ekiciyi almad?k zaman?nda bug?n att??? gol i?in demiyorum sakatl?k ge?irdi diye baya g?zden d??m??t? eski g?nlerine d?nd? ts'de.milli tak?mda banko oynar bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap