Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Milli Tak?m Kadrosu a??kland?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

.-----------------X

.Arda--------------------------T?re

. -------Hakan ?alhano?lu

.-----Salih----------O?uzhan

?u kombinasyonu izlemek istiyorum ?ok mu?

Yorum Yap

siyaset miyaset fenerli cimbomlu trabzonlu bakmadan tek bi?i diyorum bence bu ?llkeyi seven taraftarlar bu i?e art?k ger?ekten bi tepki koymal?.... bu ak?am tv kar??s?nda yerin dibine girmeyende bu ?lkenin suyunu ekme?ini yimesin arkada?..... artist futbolcular? zaten insandan saym?yorum.... bu i? basit asl?nda top?ularda bizim gibi kul?p?? olmu?... nerde caner g?khan fenerdeki gibi nerde onur nerde ersan?n o h?rs? bizdeki gibi.... ben anlamam arkada? paralar? almay? biliyosunuz ama bizi kendinizi rezil ettiniz.... ulan insan onuru i?in oynar beee... he bide bana arda turan top?u falan kimse demesin artistin teki .....

Yorum Yap

Ligin en formda tak?m? Be?ikta? Be?ikta??n en formda oyuncular? pektemek ve k?ybasi

peki ozi t?re frei olcay bu takimda oynar m? oynar hadi ozi sakat diyelim t?re frei olcay her t?rl? bu tak?m rotasyonunda olamaz m?yd?.

ortada bitik sel?uk ihtiyar emre ?nde asla b?y?k oyuncu olmayan olcan ve kontraatak oyuncusu olup topa basmay? beceremeyen burakla ilk on bir ??karsan b?yle morarirsin

Bel?ika dunya kupas?nda 19 ya??ndaki origi ile oynuyor Gen? de bruyne ile oynuyor ??nk? futbolcu yeti?tiriyor.

Ama f.t. hala emre ve selcuk ve de olcan ile oynuyorsan kusura bakma ama herhangi bir kahvede oturan herkes bu kadroyu kurar hemde 3,5 milyon euro almadan kurar.

Salih u?an, m. topal, oguzhan arda, calhanoglu, t?re, olcay, frei, ozan, pektemek, muhammet demir, cenk tosun ile ?ok efektif bir ?n b?lge kadrosu olu?turulabilir.

Ama gsli bu hoca hala H. Baltayi kadroya al?yorsa kusura bakmas?n kendisine g?veniyorum diyemem

Yorum Yap

g?khan t?renin en formsuz hali olcandan daha iyi bu olcani neden oynatiyor anlamiyorum

Yorum Yap

Be?ikta?'?n Arsenal ma??ndaki T?rkleri oynasan rahat yenerdik.

Yorum Yap

Kaleci hari? defansa k?zm?yorum ??nk? hayatlar?nda b?yle bir sistem bilmiyorlard?r, g?rmemi?lerdir ilk kez oynam??lard?r

Yorum Yap

bir ka? y?l evvel Hami anlat?yo tv de,?mit milli tak?mda hocayd? galiba Terimde A milli tak?mda.hoca demi?ki bunlara arkay? 4 l? oynat?n da gerisini nas?l yaparsan?z yap?n.
                ?imdi bak?yosun bi 3 l? oynuyo bi 2,5 lu bi 4 l?.senin oyunca??nm? arkada? bu ?lke.

Turnuvalara gidelimde nas?l gidersek gidelim diyo.1.gidelim 2.gidelim playoff gidelim ama gidelim.2002 de gittik d?nd?k futbol nereye geldi.2008 den d?nd?k ?imdi ka??nc? torbay?z.
                Sistem oturtay?m ekol yaratay?m derdi yokki adam?n.Gidelim de gidelim.ee bok var git madem.

Yorum Yap

burada onuru ?ok b?y?k kaleci yap?p tolgay? yerin dibine sokan baz? arkada?lar vard? hep s?yledim onlara yine s?yl?yorum tolga onurdanda volkandanda b?y?k kaleci bir kere lider tolga yan toplar? leblebi gibi topluyor topu oyuna iyi sokuyor kar?? kar??ya iyi uzaktan iyi onur k?vrak kesinlikle b?y?k kaleci olamaz kar?? kar??ya yada inan?lmaz top ??karmak demek b?y?k kalecilik demek de?ildir lider ?zelli?iniz defansa verdi?iniz g?ven kaledeki duru?unuz en ?nemli ?eyler bunlard?r bu y?zden tolgan?n k?ymetini bilin umar?m fatih terimde bu yanl??tan d?ner bir tolga iki volkan demirel ?? onurdur bu ?lkede ?u anda

Yorum Yap

Bir ?ey olmaz bizim futbolumuzdan. Futbolumuz diye bir ?ey yok zaten. Allaha emanet oynuyoruz. Bug?ne kadar elle tutulur 2 ba?ar?m?z vard?r. Onlar da tesad?ft?r. 10 senede bir bir ?eyler olur i?te.

Yorum Yap

Aslı Soner Gokturk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Ligin en formda tak?m? Be?ikta? Be?ikta??n en formda oyuncular? pektemek ve k?ybasi

peki ozi t?re frei olcay bu takimda oynar m? oynar hadi ozi sakat diyelim t?re frei olcay her t?rl? bu tak?m rotasyonunda olamaz m?yd?.

ortada bitik sel?uk ihtiyar emre ?nde asla b?y?k oyuncu olmayan olcan ve kontraatak oyuncusu olup topa basmay? beceremeyen burakla ilk on bir ??karsan b?yle morarirsin

Bel?ika dunya kupas?nda 19 ya??ndaki origi ile oynuyor Gen? de bruyne ile oynuyor ??nk? futbolcu yeti?tiriyor.

Ama f.t. hala emre ve selcuk ve de olcan ile oynuyorsan kusura bakma ama herhangi bir kahvede oturan herkes bu kadroyu kurar hemde 3,5 milyon euro almadan kurar.

Salih u?an, m. topal, oguzhan arda, calhanoglu, t?re, olcay, frei, ozan, pektemek, muhammet demir, cenk tosun ile ?ok efektif bir ?n b?lge kadrosu olu?turulabilir.

Ama gsli bu hoca hala H. Baltayi kadroya al?yorsa kusura bakmas?n kendisine g?veniyorum diyemem
                      A?z?na sa?l?k.

Yorum Yap

Buragi topcu diye milli takima alan hocadan ne beklersin ki. Onun yerine Mustafa ve Cenk cok daha faydali olur. Sola ardayi koydun saga Gokhan Tore'yi koy. Calim atar adam gecer hic beceremezse. Selcuk Emre falan bitik oyuncular. Alper Potugu falan alsa Salihi alsa cok daha iyi oynarlar. Bu gs kontenjanindan gelenler mahvettiler takimi. Olcan Adin kimdir arkadas kapali defansa karsi bisey yapmismi bugune kadar. Bizim forumda bazi arkadaslar Olcan gsye gittigi gun yonetime falan sallamislardi. Gokhan Tore Olcay i top diye oynar yahu.

Yorum Yap

Avrupa'da ki 4 macinda 3-4 yabanciyla oynamis ve cok iyi bir goruntu cizmis Besiktas bir yanda, yabancilar icinde bogulmus Gs ve Fb diger yanda.

Sen gidip 4 FB, 3 GS li oyuncuyla bu maca basliyorsun. Hatta ve hatta iddaa ediyorum Semih sakatlanmasa Ersan'da oynamayacakti.

Maci izlemedim. Zerre umrumda da degildi. Bu kadar aptalca kadro secimlerinin bu kadar kasitli vaziyette yapildigi bir ortamda bu milli takim benim milli takimim degildir. Zerre sevgim yok bu takima.

Yorum Yap

Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Burda ki baz? yorumlar? ?a?k?nl?kla okuyorum, milli tak?m kaybetti diye sevinmekte nedir? Ay-Y?ld?z? her ?arta desteklerim, ki 5 tane futbolcumuz ?a??r?ld? milli tak?ma. ?n?allah ??kaca??z bu gruptan...S?k?ld?m art?k b?y?k turnuvalar? T?rkiyesiz izlemekten...

iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
                            Abi b?y?k turnuvalar? T?rkiyesiz izlemekten sen de s?k?ld?n ben de s?k?ld?m ve eminim buradaki herkes s?k?lm??t?r. Kimse T?rkiye d??man? de?il. Ama sen b?yle bir ?erefsizi federasyon ba?kan? yap?yorsan ?irkefli?in yarat?c?s? adam? teknik direkt?r yap?yorsan (ki hangi tak?m? ?al??t?r?rsa ?al??t?rs?n imkan? yok desteklemem kimse kusura bakmas?n) hem de bu adam en formsuz adamlar? s?rf galatasarayl? diye oynat?yorsa hele ki hele Hakan Baltay? hala kadroya al?yorsa bence T?rkiye'nin neden b?y?k turnuvalarda olmad???n?n en basit cevab?d?r bu. B?yle adamlarla ??kacaksak hi? ??kmayal?m. Yerine yenileri gelsin. Sayg?lar.

Yorum Yap

su? tamamen fato? ta.

?yle bir tak?m kurmu? ki. heryeri dok?l?yor.

t?rkiyede gs ve fb harincinde futbolcular izlenmiyor. Kulak duyumlarla milli tak?ma ?a??r?l?yor. Ayr?ca bu oyuncular en iyi d?nemlerinde de olsalar formsuz bir gs yada fb li sakat filan de?ilse kesik yiyorlar. Bu da milli tak?m?n anas?n? a?lat?yor.

d?n emre,sel?uk,olcan berbatlard?. Arda ya bi?i demiyorum art?k sanarsinki c.ronaldo. Bu hava c?va ne aga. bunlar ronaldo, messi gibi top?ular olsa s??m???z biz. d?tleri tavan yapm??.

forvet i?in yorum yapam?yorum ??nk? d?n forvet oyuncumuz yoktu.

Yorum Yap

Olcan ve Milli Tak?m = 3-0, bu kadar kapasitesiz adam milli oluyorsa Avrupa futbolunda esamesi olmayan tak?mdan bile 3'de yeriz 5'de. Kaleye gidemedik arkada?, bizi kaleye ta??yacak yegane adam olarak Olcan'? oynat?rsan olaca?? budur i?te, birde Burak var. Kendi taraftar? taraf?ndan s?rekli ?sl?klanan biri koskoca milli tak?m?m?z?n forveti, Kendi tak?m?nda ki form durumu sebebiyle yerine transfer bile yap?lan Sel?uk kaptan ??k?yor. Nedir bu Gs sempatizanl??? derken Fatih Terim akl?ma geliyor ve iddia ediyorum bir sonraki ma? Tar?k denilen kazma ilk 11'de olacak. Aha buraya yaz?yorum. Birde ?unu d???n?yorum ve rahatlad?m. Bu sayd???m futbolcular Gs kadrosunda olacak ve bu sene banko oynayacaklar resmen Anadolu tak?m? olmu? bunlar. Fener ve bizle ciddi ?ekilde kadro kalite fark? olu?mu?.

Emenike -Sow
                                Dembaba-Cenk Tosun
                                Burak- Umut-Pandev

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X