Krem Frei U21 de gol att?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Milli Tak?m Kadrosu a??kland?
??k?ş
X
-
Nereden izliyorsunuz ?Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKrem Frei U21 de gol att?.
Yorum Yap
-
Bitti ma? son 5 dakkaya 3-1 geride girdik frei ve enesle 3-3 oldu 2 dakikada 90+ da yedik 4-3 kaybettik maalesefAslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNereden izliyorsunuz ?Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKrem Frei U21 de gol att?.
Yorum Yap
-
Tam linki verecektim bitti ma?.Aslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNereden izliyorsunuz ?Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKrem Frei U21 de gol att?.
Yorum Yap
-
Sa?l?k olsun. Sa?ol yinede.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam linki verecektim bitti ma?.Aslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNereden izliyorsunuz ?Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKrem Frei U21 de gol att?.
Olcay kesik yemi? hocadan.Olcan 11 de
Yorum Yap
-
Kerim kesinlikle Olcay'dan iyi durumda ama hocan?n inan?lmaz olcay tak?nt?s? var adam s?r?n?yor yinede banko ad? yaz?l?yo tabiki ayn? ?eyi fatih terim yapmaz.Aslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?l?k olsun. Sa?ol yinede.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam linki verecektim bitti ma?.Aslı Ozgun Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNereden izliyorsunuz ?Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKrem Frei U21 de gol att?.
Olcay kesik yemi? hocadan.Olcan 11 de
Yorum Yap
Yorum Yap