Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Milli Tak?m Kadrosu a??kland?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

O?uzhan bu sezon gayet iyi ba?lad? Arsenal feyenoord ma?lar?nda da ?ok diri ve etkiliydi. D?n ak?ama bakarsak mehmet topal ancak ptt liginde oynar

LG-P895 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

O?uzhan sakatlanarak ??kar?lm?? kadrodan.Akl?ma gelen ba??ma geldi valla in?allah ciddi bir durum de?ildir.

Aslı Berkay Tenteriz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      ?n?allah sakatl?k ya?anmaz.Yalan yok,bizden kimsenin gitmesini istemiyorum milli tak?ma.

Yorum Yap

Ge?enlerde Fatih Terim'in milli tak?m seyircisi yaratmal?y?z vs ?eklinde a??klamalar?n? g?rd?m.
        ?nanmas? g?? ?ekilde, t?m bas?n ve spor yorumcular?n?nda Terim'e hak veri?ini hayretler i?erisinde izledim.

O i? "hadi milli tak?m seyircisi olu?tural?m" diyerek olmaz.
        Sonrada "ama yine olmad?" diyerek ap??arak kal?rlar.

Bu konuda feyz al?nmas? gereken Basketbol A Milli tak?m?d?r.
        Hangi kesimden olursa olsun, hangi tak?m? tutarsa tutsun milli tak?m denince akan sular duruyor orada.
        Basketbol d?nyas?na bir g?z ats?nlar.

Hi? kimse basketbolculardan rakip tak?ma k?pek dedi?ini duymam??t?r.
        Hakaretler havada u?mam??t?r. Ge?en senenin finali ise yine malum t?rk sporunun gereksizleri y?z?nden o ortamlarda oynanm??t?r.
        Sporculardan birbirine hakaret duyulmam??t?r.
        Sporcular ortam? germemi?tir.
        Bunlar?n yan?nda basketbol bas?n? neredeyse her zaman basketbolu konu?may? ye?lemi?tir.
        Basketbol tak?m?nda ko? kim olursa olsun, oraya hak eden gitmi?tir.
        Milli tak?ma ?aibeli oyuncular se?ilmemi?tir.

K?sacas? cak cak konu?an futbolcu, teknik adam ve bas?n ?nce kendilerine bakmal?d?r.
        Sahada birbirlerine giri?en oyuncular ayn? tak?ma gelince kul?p taraftarlar?n?n ko?ulsuz desteklemesi beklenemez.

Misal ben bir Be?ikta?l? olarak Basket tak?m?nda sonradan transfer edilen Kerem hari? bir Be?ikta?'l?n?n olmay???n? garipsemiyorum.
        Ama A Milli tak?mda ben hala sorguluyorum Volkan Babacan ordayken Tolga'n?n yada Cenk'in olmay???n?.

Milli tak?m? desteklemek i?in oradaki her oyuncunun milli formay? haketti?ini ve ordaki oyuncular?n o ahlakta oyuncular oldu?unu bana hissettirmesi laz?m.
        Ne yaz?k ki futbolda bunu hissedemiyoruz.

Ayr?ca GS nin ba??ndayken ortal??? cereyana veren hemen hemen her an ahlaks?z hareketler yapan Terim'in bu tarz a??klamalar? beni benden al?yor.

Yorum Yap

?yi ki Sosa'y? ald?k yoksa O?uzhanla t?m sezon olacak i? de?il uefa lig t?rkiye kupas? yakla??k 50 ma?a ??kar?z bu sezon

Yorum Yap

?zlanda ma??na sadece Ersan ilk 11 ba?layacakm??. Burak ve Sel?uk hari? ilk 11 olmas? gerekti?i gibi...

Yorum Yap

Ma? ?nemli de?il.Oyuncular?m?z sakatlanmas?n yeter.

Yorum Yap

Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                ?zlanda ma??na sadece Ersan ilk 11 ba?layacakm??. Burak ve Sel?uk hari? ilk 11 olmas? gerekti?i gibi...
                Burak suanda t?rkiyenin en iyi forveti ama bu selcuk nas?l oynuyor anlam?yorum. Milli tak?m? ge? gsde bile oynamas? hayret verici bi olay.

Yorum Yap

Pektemek dururken burak kazmas? oynat?lmamal?yd? ama en az?ndan sakatl?k korkumuz olmaz salla

Yorum Yap

Burak Mustafadan cok daha iyi bir golcu. adam bir sekilde gol atiyor. mustafa gol atmayi tamamen unuttu.

Yorum Yap

Ma? yay?n? yok mu bu arada??

Yorum Yap

olcay da ilk 11 de.

Yorum Yap

Aslı Aras Can tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          olcay da ilk 11 de.
                          Ee olcan var diyorlar

Yorum Yap

olcay da ilk 11 de.
                            Onur, Ersan G?l?m, ?mer Toprak; Caner, Mehmet Topal, Emre, Sel?uk, G?khan, Arda, Olcan, Burak.

bu diyorlar ilk 11

Yorum Yap

U21 de kerim frei 73 de oyuna girdi ve gol att? 3-1 gerideyken 3-3 e getirdik ma?? ?ok ?nemli ma? son dakikalar

Yorum Yap

Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                olcay da ilk 11 de.
                                Onur, Ersan G?l?m, ?mer Toprak; Caner, Mehmet Topal, Emre, Sel?uk, G?khan, Arda, Olcan, Burak.

bu diyorlar ilk 11
                                ben ek?is?zl?kte g?rd?m ba?l?kta sallam?? o zaman adam.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X