VAlla bu galibiyet iyi oldu.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 Basketbol D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTwitterda biri ''Finlandiya trib?n? canl? instagram gibi ,bir tane ?irkin k?z yok'' yazm??.
Bir ki?ide "sen hayata triple double ba?lam??s?n. niye a?l?yorsun" yazm??.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMurat Kosova basket ma?? anlatmayacaksa e?er biz basket ma?lar?n? sessiz izleyelim o zaman. Bu ?lkede Murat Kosova gibi co?kuyla ma? anlatan spiker yok
Ben Murat Murathano?lu, Ben ?smet Badem hepinize basketbol dolu g?nler
Yorum Yap
-
Bug?n ?ok b?y?k bir m?cadele sergiledik, fiziksel olarak ?ok y?prand?k ama ayn? durum Dominik Cumhuriyeti'nde de var. Onlar da ABD ile oynad?lar.
Bireysellik ?zerine kurulu bir tak?m Dominik. Savunmada kararl? olursak s?rekli ma??n i?inde kal?r?z.
H?cumda biraz iyi atsak asl?nda ma?? kopar?r gideriz ama tak?m h?cuma ??karken bana bir s?k?nt? geliyor.
Yorum Yap
-
Adidas fransaya basketbol formas? yapmay? unutup futbol tak?m?n?n antreman ?r?nlerini filan m? kitlemi?? Kollu basketbol formas? m? olurmu? hi?
Edit: Adidas?n yeni teknolojisiymi?...Nbade ge?en sene golden state bu formalar ile oynam??. Bu sene t?m nba tak?mlar?n?n ge?mesi bekleniyormu?. ?ok k?t? olmu? bence.Basketbol formas? dedi?in kolsuz olur. Arada temizlikten nasibini almam?? oyuncular?n koltuk alt? k?llar? rahats?z edici olsa da eski k?ye yeni adet getirmeye gerek yok.En son düzenleyen Aytac Cidem; 04-09-2014, 14:32.
Yorum Yap
-
S?per ma? oldu yaln?z ama ?u Hakac?lar?n yapt??? tam salakl?k. 20 say?dan ma?? nerelere getirdiler.
Son h?cumda Kooponen atsa Finliler alacaklard? ma??. Kooponen d?n de bug?n de son anlar? oynayamayarak hayal k?r?kl??? yaratt?. Bu noktalar?n oyuncusu de?il.
Ak?ama kafam?z daha rahat ??kaca??z ma?a en az?ndan ama o ma?? almak zorunday?z. ?u an Slovenler ile e?le?irsek ho? olmaz bizim i?in.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n yenip ikinci olursak ?aprazdan Avustralya m? geliyor?
E?er Litvanya kazan?rsa rakibimiz Avustralya olacak. Ama kazanamazlarsa Litvanya ile oynayaca??z.
E?er bu gece kaybedersek Slovenya ile oynayaca??z.
Yorum Yap
Yorum Yap