Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

2014 Basketbol D?nya Kupas?

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Twitterda biri ''Finlandiya trib?n? canl? instagram gibi ,bir tane ?irkin k?z yok'' yazm??.
    ahh ahh s?yleyecek laf yok

Yorum Yap

Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      ?u Murat Kosova mal?na ma? anlatt?rmay?n art?k ya
      Adam?n ne mall???n? g?rd?n?z afedersiniz ? Adam m?thi? bi co?kuyla ma? anlat?yor.
      b?ylelerine erman toro?lu m?stehak

Yorum Yap

?ok iyi bir geri d?n??t?, helal olsun hepsine. Yaln?z ?mer'e ayr? bir parantez a?mak laz?m, inanilmaz m?cadele etti. Ma??n adam?yd? bence.

Yorum Yap

Twitterda biri ''Finlandiya trib?n? canl? instagram gibi ,bir tane ?irkin k?z yok'' yazm??.
          Hele ma? sonu bir tanesi a?l?yordu i?im gitti ya. K?yamam ben ona

Yorum Yap

Murat Kosova basket ma?? anlatmayacaksa e?er biz basket ma?lar?n? sessiz izleyelim o zaman. Bu ?lkede Murat Kosova gibi co?kuyla ma? anlatan spiker yok

Yorum Yap

Yorum Yap

Cenk'in att??? ??l?k e?ittir ?ampiyon oldu?umuz ilk sene ?eyrek final serisinin ilk ma??nda Akatlar'da Arroyo'nun fenere att??? ??l?k. Ayn? b?lgeden atm??t? Arroyo da ve savunma ge? kalm??t? t?pk? Fin savunmas? gibi.

Cenk att??? an direk o geldi akl?ma. O ma?ta da fener serbest at??lar? ka??rm??t?.

Yorum Yap

Hey ma?allah diyelim de genlerine bir zeval gelmesin.

Yorum Yap

Ho?una giden a?s?n sabaha kadar izlesin Youtube'da Murat Kosova videolar?n? benim ho?uma gitmiyor itici geliyor s?rekli an?rmas? yapt??? salak?a benzetmeler

Be?ikta? Eurochallenge final ma?? oynarken uyur gibi ma? anlatan adam?n ?imdi yapt??? hareket samimi gelmiyor

Yorum Yap

Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

G?zler full hd yemin ediyorum

Yorum Yap

Yav bu osmanli zamaninda orta asya afrikayla falan u?rasacagina polonya uzerinden yardirip iskandinavyayi feth etse gen havuzuna onlari katsa olmamiydi ?

Yorum Yap

Ismail Senol@ismailsenol 15 dk.
                          Finlandiya-Y.ZelandaT?rkiye-D.Cumhuriyeti

Kazan?rsak 2.yiz.
                          Kaybeder ve Y.Zelanda kazan?rsa 4.y?z
                          .Kaybeder ve FIN kazan?rsa eleniyoruz.

Yorum Yap

Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster

G?zler full hd yemin ediyorum
                            M?TH???

Yorum Yap

Dominik ma?? zor olacak.
                              Tak?m umut vermiyor.

Yorum Yap

Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                                Ho?una giden a?s?n sabaha kadar izlesin Youtube'da Murat Kosova videolar?n? benim ho?uma gitmiyor itici geliyor s?rekli an?rmas? yapt??? salak?a benzetmeler

Be?ikta? Eurochallenge final ma?? oynarken uyur gibi ma? anlatan adam?n ?imdi yapt??? hareket samimi gelmiyor
                                Aynen katiliyorum.Yanilmiyosam braga macinda Simao nun attigi golde sanki yabanci takim atmis gibi anlatmisti. Bizden uzak olsun.

LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X