Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 Basketbol D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2010'da da bizi mahvetmi?lerdi bu kadar olmasa da
Bize de +18 yaparlard? isteseler ?ok rahat
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
Belki ABD'yi yenemez; ama kan kusturur bu S?rbistan finalde.
Yorum Yap
-
son periyodda iki tak?mda sald?m ?ay?ra mevlam kay?raya d?nd?. Alley-Up'lar felan. Fakat ma??n son dakikalar?ndaki S?rbistan'?n Alley-Up'u ?ok g?zeldi. Hani Derrick Rose topu kendi sahas?na atm??t? o topu S?rplar al?p Alley-Up yapm??t? ya. ??te o pozisyon.Onun videosunu bulan varsa ats?n ?uraya g?z?m?z g?nl?m?z a??ls?n
Yorum Yap
-
Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
?lk 5 dakika kusturdular ama
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
Yorum Yap
-
Aslı Muslum Fincan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Teodosic Efes'in kap?s?ndan d?nd? ya. D???nemiyorum gelse neler olurdu.
Yorum Yap
Yorum Yap