Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Turkiye super kupa maci 2014

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Fenerbah?e'de sol bacak ?st adele zar?nda y?rt?k tespit edilen Bruno Alves'in 10 g?n sahalardan uzak kalaca?? a??kland?.Galatasaray ile oynayan S?per Kupa ma??nda sakatlanarak oyundan ??kan Bruno Alves'in sa?l?k durumu a??kland?.Sol bacak ?st adale zar?nda k?smi y?rt?k ve kanama tespit edilen Alves'in tedavisinin 10 g?n s?rece?i a??kland?.

Bu arada antu ba?ta olmak ?zere Fener'lilerin ?o?u Volkan,GG,Bekir,Emre'yi falan sevmiyor hatta ?o?u hemen gitmesini istiyor.

Bir yorum yaz:

• Mert Kavuzlu
    yanıtladı
    Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    antu'nun forumlar?nda bile Volkan'a ?ok pis tepkiler var.Hatta en az 10 ma? ceza almal? diye ba?l?k bile a?m??lar
    Ben de bunu yazmak i?in girdim. Baya ?a??rt?c? bir durum ger?ekten antu gibi ?aps?z bir yerde bu objektiflik.

Bir yorum yaz:

• Hakan Özbek
    yanıtladı
    Federasyon Ba?kan?n?n elinde tesbihle ?eref trib?n?nde izledi?i bir ma?tan ne beklenebilir ki ? Hele ki oynayanlar GS ve FB ise... Hele ki Volkan, Melo, Emre, Burak gibi futbolcu k?l???ndaki sahtekarlar topun pe?inde ko?uyor ise... Hele ki ma?? Erman Toro?lu yorumluyor ve spiker habire dizi reklam? yap?yor ise... Hele ki hakem misyonuyla sahada olan ama kendi dahil hi?bir ?eye hakim olamayan bir zat habire zart zurt d?d?k ?al?yor ise... S?per kupaym??. Peh... Ak?am ma? boyunca bir yandan Plant vs Zombies oynad?m bir yandan City-Liverpool ma??n? seyrettim de ma??n sonunu getirebildim. Ama ?unu belirtmem laz?m ki bu iki tak?ma bir te?ekk?r bor?luyum : Bana Be?ikta?l? olman?n ayr?cal???n? bir kez daha g?sterdikleri i?in. Gerisi bo?...

Bir yorum yaz:

• Mehmet Kele?
    yanıtladı
    Hala gazetelerde 's?per derbi' diyorlar, hangi ma?? izlediler bunlar, lan resmen uyuttular seyirciyi, hele ma? ve sonras? ya?ananlar...
    T?rkiye'de futbol bitmi?tir.

Bir yorum yaz:

• Yucel Deliktas
    yanıtladı
    rezalet...
    ama bug?n her?ey g?ll?k g?listanl?k...
    trib?nlerden at?lanlar? biz atsak en az 5 ma? kapan?rd? saham?z.

volkan ay?s? melonun s?rt?na ??kt? hakem nas?l k?rm?z? vermedi? bunun a??klamas?n? ?ok merak ediyorum neden k?rm?z? de?il ? ay? resmen fiziki m?dahelede bulundu

Bir yorum yaz:

• Erdinç Akyüz
    yanıtladı
    Asl?nda bu ma? bize, T?rk futbolunun bir kez daha i?ler ac?s? durumunu g?stermi?tir. Milletimiz bu iki ?i?irilmi?, ne i?e yarad?klar? belli olmayan, sadece kendi taraftarlar? taraf?ndan d?nya derbisi diye g?sterilen ve paray? genelde bunlar kazand??? i?in medyan?n pek ?o?unun rezilliklerine ses ??karmayan bu iki ki?iliksiz tak?m ile durumumuz bir daha ortaya d?k?lm??t?r. ?mitsizli?e d???p bizden cac?k olmaz demek istemiyorum. ?ok kaliteli ve ba?ar?ya a? pek ?ok yetenekli gen? var T?rkiye'de... ?u ?e?menin ba??n? tutan bir ka? zevat futboldan uzakla?s?n, idare normale d?ns?n, su yolunu bulsun, bu stres, d??manl?k ve ?fke azalacak tekrar d?nyadaki yerimizi alaca??z.

Melo i?in fazla bir?ey s?ylemiyorum adam yabanc? yar?n bug?n i?i bitince gidecek. Ama ?ahsiyetsiz, ki?iliksiz ve soytar? volkan?n hala el ?st?nde tutulmas? ve ona de?er verilmesini anlayam?yorum. Hani nerede ahlak, fazilet, edep... Her?ey kazanmak m?d?r? Her ahlaks?zl?k?a kazan?lan ba?ar? m?bah m?d?r? Ben inan?yorum ki bir ?ok insan bunlardan b?kt?... Biz ise ?ok iyi bir hava yakalad?k. Bunlarla sene boyunca a??z dala??na girmeyip onlar?n seviyesine d??mez ve i?imize bakarsak ?ok ki?inin sempatisini kazanaca??m?z? san?yorum. Tak?m?m?z hem ki?ilik olarak hem de arkada?l?k olarak ?ok iyi durumda... Ayr?ca sizi bilmiyorum ama bana m?thi? heyecan veriyor. Bu sene ger?ekten bir ?eyler olacak. Kimsenin beklemedi?i i?ler ba?ar?lacak gibi geliyor. Yeter ki ?u gereksiz iki zevata te?ne olmayal?m, i?imize odaklanal?m. Ba?kan?m?z?n duru?u da buna m?saade etmeyecektir diye d???n?yorum.

E?er fatih terim bu hayvan d??man?n? terbiyesiz herifi gider milli tak?mda oynat?rsa adam de?ildir!

Bir yorum yaz:

• Caner Ali Akoglu
    yanıtladı
    Nas?l ?irkef camialar, oyuncusundan tut taraftar?na kadar..
    Bi kez daha Be?ikta?l? oldu?um i?in ??k?r ettim..

Bir yorum yaz:

• S. Cenk Sancak
    yanıtladı
    Volkan tam bir Ay?ym?? hemde Ay? O?lu Ay?.

Bir yorum yaz:

• R?dvan K?ro?lu
    yanıtladı
    d???n?yorumda volkan bu hareketlerin onda birini pascala yap?cak sonunu d???nemedim

Bir yorum yaz:

• Ertu?rul K?l??
    yanıtladı
    Bir an ?unlar? bizim tak?mda yapacak biri olsa nolur d???nd?m birdaha b?yle ahlaks?z bir?ey yapabilirmiyidi o kutsal formay? giyebilirmiydi tekrar bilemedim.

Bir yorum yaz:

• Suat Arıkan
    yanıtladı
    Her?ey adamlar?n istedi?i gibi oluyor malesef ?lkemizde s?rekli g?ndemde kalmay? ba?ar?yorlar.

Y?neticisinden futbolcusuna taraftar?na kadar bu kadar kavga g?r?lt? i?inde olma sebepleri zaten s?rekli g?ndemde olmak ba?ka bir ama?lar? yok.

Sonra ??k?p internette sanal alemde en ?ok biz konu?ulduk diyorlar, b?yle an?lmak konu?ulmak ne kadar ho?lar?na gidiyor ise.

Ersun Yanal g?nderildikten sonra demit?im febe s?rf gaz ile ?al??an bir tak?m vereceksin gaz? oynas?nlar. B?y?k ihtimal ile de d?n ma?tan ?nce aziz ba?kanlar? ??k?p adam gibi oynay?n sizin i?in hocay? yolllad?m demi?tir. ?yle bir h?rs yapm??lard? ki bunun ba?ka bir a??klamas? yok malesef, bu gaz ile ligde de epeyce bir s?re giderler.

Volkan i?in ise yaz?lacak ?ok ?ey var ama ma?tan sonraki att??? depar her halde d?nya rekoru idir, bu nas?l bir h?rst?r bu nas?l bir a??klamad?r ben utand?m. Madem o kadar delikanl?s?n sokaktaki masum g?nahs?z k?peklerden ne istiyorsun ??k adam gibi isim ver konu?. D?n bir kere daha sevdim o masum sokak k?peklerini onlar?n en az?ndan kimseye ?fkesi kimseye bir zarar? yok.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    antu'nun forumlar?nda bile Volkan'a ?ok pis tepkiler var.Hatta en az 10 ma? ceza almal? diye ba?l?k bile a?m??lar

Bir yorum yaz:

• G?khan G?r?r
    yanıtladı
    Gese ve febeyle ?u andaki futbol yap?s?nda; patates ederiz.

Bir yorum yaz:

• Adem Ateşci
    yanıtladı
    Saha zemini facia, taraftarlar?n atmad?klar? cisimler kalmad?,k?f?rler havada u?u?tu, hakemler ma?? kontrol edemedi, erman toro?lunun yorumlar? rezillik, nereden tutarsan tut kopar.
    Ulan Soma deniliyor, geride b?rakt?klar? onca can var bunlar et derdinde.
    Futbol ad?na bir ?ey g?remedim ben, yemi?im b?yle kupay?...
    Cezalar? bekliyorum art?k...

Bir yorum yaz:

• Mustafa Alt?karde?
    yanıtladı
    https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X